Mophie Power Capsule ile kulaklıklarınız kaybolmayacak

Kulaklık kılıfı mı? Bu oldukça zayıf.

Saçmalama! Bu seninle ilgili değil. Eğer biraz dikkatli bakarsan son jenerasyon iPhone kullanıcılarının kulaklıkları yüzünden mutsuz olduğunu görebilirsin. Bunun en büyük sebebi de kulaklık girişinin kaldırılması. Apple’ın son hamlesi oldukça iddialı olsa da sevildiğini söyleyemeyeceğiz.

5

Biz nasıl yardımcı olabiliriz? Ve bu fotoğraftakinin nasıl bir yardımı dokunacak?

Yeni bir akıllı telefon ilişki gibidir. Bir ilişki emek harcamadan ilerlemez. Bir şeyleri inşa etmeniz gerekir ve bir şeyi inşa etmek için iyi temellere ihtiyaç vardır. Ama güzel bir şey inşa etmeyi başarırsan bunun sonucunda güzellikler yaşanır ve uzun süreli olur. Ancak temeli oluşturamadıysan her şey yerle bir olur ve incinirsin. Hem de çok.

mainnew

Evet. Ancak hala fotoğraftaki cihazın ne olduğuna dair bir fikrim yok.

Şimdi sonuca bağlıyorum. Mophie Power Capsule, ilişkinin inşasındaki temel taşlardan birisi. İlişki derken iPhone 7 ve kullanıcısı arasındaki ilişkiden bahsediyorum. Bu kablosuz kulaklıklar için bir koruyucu kılıf. Böylelikle kulaklık girişinin yokluğunu aratmayacak. Powe Capsule 1400mAh bataryaya sahip ve dışarıdayken kesinlikle işini görecek. Bu önemli yapı taşının fiyatı ise 39.95 dolar. Gelecek yıl düzenlenecek Apple lansmanına kadar iPhone 7 kullanıcıları Mophie Power Capsule ile uzun süreli bir ilişki yaşayacak gibi duruyor.