Spotify’ın yeni özelliği Daily Mix ile favori müziklerinizi keşfedin

Spotify, kullanıcıların müzik listelerini düzenleme ve dinleme deneyimini daha da zenginleştirme hedefiyle Daily Mix özelliğini kullanıma sundu. Dinleyicilere müzik zevklerine göre kişiselleştirilmiş mix’ler sunan Daily Mix ile kullanıcılar, sevdikleri şarkılar ile Spotify’ın onların en beğendikleri müzikleri baz alarak önerdiği şarkıları bir arada sunan çalma listelerine artık tek bir sekme üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyor.

1474979290_dailymix_g__rsel

Daily Mix, kullanıcıların bildikleri ve sevdikleri müzikleri sürekli güncellenen yeni çalma listeleri üzerinden sunuyor. Kullanıcılar böylece Spotify’ın yeni özelliği ile tek bir çalma listesi üzerinden hem sevdikleri şarkılara ulaşabilecek hem de Spotify’ın hazırladığı yeni şarkıları keşfedebilecek. Kullanıcılar çalma listesindeki bir şarkıyı beğenmedikleri takdirde listeden çıkararak bundan sonraki listelerde yer almasını engelleyebiliyor veya beğendikleri bir şarkıyı “kalp” işaretiyle koleksiyonlarına ekleyebiliyor.

Daily Mix, Android ve iOS üzeriden en güncel Spotify verisyonunu kullananan free ve premium kullanıcılar için kullanıma sunuldu. Yeni kullanıcılar, yaklaşık 2 haftalık bir dinleme süresinden sonra “Kitaplığın” sekmesinde yer alan Daily Mix’lerine ulaşabilecek. Spotify’ın bu yeni özelliği diğer platformlarda da önümüzdeki dönemde kullanılabilir olacak.