Plantronics Backbeat kulaklıklar hareket imkanı tanıyor

Plantronics, İstanbul’da düzenlediği basın toplantısıyla en yeni kulaklıklarını görücüye çıkardı. Marka, Backbeat 100 ve Backbeat Go 3, kulaklıklarda performansı ve hareketi öne çıkarmayı planlıyor. 

kulaklik1

Backbeat 100 üzerindeki tuş sayesinde kullanıcılar, istedikleri an müzik dinleyebiliyor ve telefonlarına gelen çağrıları yönetebiliyor. İnce yapısıyla kulakları yormayan, başı ağrıtmayan Backbeat 100, bluetooth teknolojisine sahip. Kulak içi kulaklıklarıyla dış sesleri bloke ederken, telefona gelen çağrılar sırasında kulaklığın boyun kısmındaki hafif titreşim kullanıcıları anında uyarıyor. Backbeat 100’ün kulak yapısına göre üç farklı kulakçık aparatı mevcut.

kulaklik2

Şirket, Backbeat 100’le 8 saate kadar konuşup müzik dinleyebileceğinizi, 10 gün boyunca bekleme modunda bırakabilir, 90 dakikada tamamen şarj edebileceğinizi iddia ediyor. Çoklu nokta teknolojisi sayesinde birden fazla telefonla senkronize olabilen ürünün çekim alanı ise 10 metre.

plantronics_backbeatgo3

Backbeat Go3 de bluetooth teknolojisini içinde barındıran bir başka Plantronics alternatifi. Backbeat 100 serisindeki gibi Go3’te de kulaklık dış sesleri izole ediyor ve sesin daha canlı bir şekilde duyulmasına imkan tanıyor. 

Kulaklığın üzerinde bulunan tuş sayesinde kullanıcılar ses seviyesini kontrol edebiliyor, şarkı geçişi yapabiliyor, çağrı yanıtlayabiliyor ve akıllı telefonlardaki sanal asistanlara ulaşabiliyor. Backbeat Go3’ün 6,5 saat dinleme süresi bulunuyor. Şirket, kulaklığın yanındaki şarj kesesi kullanıldığında bu sürenin 13 saate kadar çıkabildiğini iddia ediyor. 14 gün bekleme modunda durabilen Backbeat Go3, sadece 19 gram ağırlığında.