Misfit akıllı saat sahnesine çıktı

Bunlar oldukça güzel görünüyor.

Biz de öyle düşünüyoruz. Şu ana kadar fitness takipçileri konusunda iyi işler ortaya koyan Misfit ilk kez akıllı saat girişiminde bulundu ve görünüşe göre bunu başarmış. En azından tasarım tarafında.

Phase Hybrid isimli akıllı saat analog saat görünümüne sahip ve dokunmatik ekranının üzerinde garip süslü dokunuşlar bulunmuyor. Bildirimler minik renkli pencerelerin akıllıca kombinasyonuyla geliyor ve titreşimi bulunuyor.

misfit-phase-hybrid-with-iphone

Peki uygulamaları saatte açamayacak mıyım?

Hayır ama saati telefonunla eşleştirebiliyor ve böylelikle arama ya da mesaj aldığında saate bildirim geliyor. Aynı zamanda telefon uygulamasında kayıtlı olan uyarıları da bildiriyor. Misfit, saatin telefonlardaki kamerayı uzaktan açabildiğini, müziği kontrol edebildiğini ve akıllı ev cihazlarıyla da etkileşime geçebildiğini belirtiyor. Fakat spesifik ihtiyaçların ne olduğu tam olarak net değil.

Saat, aktivite takibi konusunda daha iyi görünüyor -ki Misfit’in tarihine baktığımızda bu çok da şaşırtıcı değil. Cihaz adımları sayıyor, mesafe ölçüyor, uyku süresiyle kalitesini ölçüyor ve hareket etmek konusunda kullanıcıya uyarı veriyor. Tüm datalar aynı zamanda telefona yükleniyor.

misfit-phase-hybrid-on-wrist

En azından her altı saatte bir şarj etmeyeceğim…

Aynen. Misfit saatin batarya ömrünün altı ay olduğunu iddia ediyor. Tıpkı “gerçek” bir analog saat gibi. 50 metreye kadar suya dayanıklı olan saat paslanmaz çelik ve alüminyum gövdeden oluşuyor. Saatin kayışı istenilen herhangi bir 20 mm’lik kayışla değiştirilebiliyor.

Misfit Phase Hybrid, Misfit’in web sitesinde satılıyor ve fiyatı 583 ve 650 lira arasında değişiyor.