Korkudan titreyeceğiniz 7 mobil oyunu

Korku filmleri ne kadar eğlenceliyse aynı şeyi korku oyunları için de söyleyebiliriz. Yolda ve evde macera arıyor ya da sadece sıkıldığınız için biraz eğlenceye ihtiyacınız varsa işte sizin için en keyifli korku oyunları.

Dark Fear (iOS, 7.99 lira / Android, 9.26 lira)

8-bir stilindeki görünümüyle retro havası yaşatan bu oyunda iki hedef var: Kim olduğunu çözmek ve bu esnada hayatta kalmak. 80’li yılların korku klasiklerini anımsatan oyun en iyi “Myst’in King’s Quest” ile tanışması şeklinde tanımlayabiliriz.

Dungeon Nightmares (iOS, 2.69 lira / Android, 3.55 lira)

Dark Fear gibi Dungeon Nightmares de gizem içeriyor. Ancak bu sefer kim olduğunuzu biliyorsunuz. Buradaki amacınız sürekli tekrar eden kabuslarınızın sebebini bulmak. Kabuslarınızın gerçekleştiği yer ise bir zindan.

Home (iOS, 2.69 lira)

Bir başka piksel grafikli oyun Home, ‘benzersiz korku macerası’ şeklinde tarif ediliyor. Bilmediğiniz bir evde uyanıp ne olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz. Oyun bu süre içerisinde iddia ettiği gibi ‘benzersiz bir deneyim’ sunuyor.

Night Terrors (iOS, 2.69 lira)

Bu oyunu tarif etmek için Pokémon Go’nun korkunç versiyonu diyebiliriz. Evinizde gerçekmişçesine oynayacağınız bu oyunda karşınıza beklenmedik canavarlar çıkabilir.

Stay With Us (iOS, 2.69 lira / Android, ücretsiz)

Eğer Slender oyun serisinin hayranıysanız Stay With Us size çekici gelebilir. Bu kez garip zayıf adamdan kaçmak yerine tuhaf bir kızdan kaçmanız gerekiyor. Bu sırada sizin yapmanız gereken mum koleksiyonunu tamamlamanız.

The Occupant (iOS, 0.59 lira)

Bu oyun şimdiye kadar güncellenmedi ama hala oldukça eğlenceli. Oyunun hedefi evdeki ögeleri toplayıp tuhaf yaratığa yakalanmamaya çalışmak. Sürekli koşmanız gereken oyun korku türünde olmasıyla benzerlerinden sıyrılıyor.

Year Walk (iOS, 10.49 lira)

Simogo’nun Year Walk’unu şimdiye kadar oynamadıysanız, yun mükemmel grafikleriyle hoşunuza gidecektir. Oyun basit bir korku hikayesi sunmak yerine sizi ormanda bir maceraya da çıkarıyor.