İnceleme: Beats Solo3 kablosuz kulaklıklar

Artık kalabalık içinde eski kırmızı ve beyaz Beats Solo kulaklıkları takmak biraz garip duruyor. Bu yüzden Beats Solo3 Wireless kulaklıklar eskilerden kurtulmak isteyenler için karşınızda. 

beats_solo3_pic1

Apple W1 çipleriyle büyük bir çıkış yaptı. Bu yüzden iPhone sahiplerinin dikkatini çekebilmek için pozitif bir şeyler denemesi gerekiyordu. W1 çipler kablosuz ses açısından büyük bir adım oldu. İlk olarak uyum açısından etkili oldu. Solo3 Wireless’i iPhone 7 yakınlarına bırakın ve hemen ekranda görünsün. İsmi kontrol edin ve ve bağlanın. Bağlantı kurmak için menülerde dolaşmanız ya da eşleştirme butonlarını bir aşağı bir yukarı çevirmenize gerek kalmıyor. Sinir bozucu bir şekilde, Solo3 W1 olan cihazla ve Bluetooth cihazına simültane bir şekilde eşleşmiyor. Bu yüzden iPad Pro için manuel bir şekilde bağlantı kurmam gerekti.

beats_solo3_pic2

Kulaklıklar standart bir Bluetooth performansı sunuyor ve 15 metreye kadar iyi iş çıkarıyor. Ancak biraz daha ileriye giderseniz kesintiler yaşayabiliyorsunuz. Eğer iPhone 7 ya da 7 Plus kullanıyorsanız kablosuz performansı komik boyutlara zıplıyor. 

beats_solo3_pic3

W1 çipi batarya konusunda da büyük değişim yaratıyor. Yalnızca Bluetooth olan Sennheiser Momentum 2.0 Wireless size 22 saat sunuyor ancak Solo3 kablosuz bunu neredeyse ikiye katlıyor. Kulaklıkları iki hafta boyunca inceledim ve hiç şarj etmedim. 

beats_solo3_pic4

Solo3 kablosuzu size tanıdık geliyor mu? Gelmeli. Çünkü bunlar Solo2’den bildiğiniz kulaklıkların hemen hemen aynısı. Yalnızca yeni renklerle geliyor. Yeni parlak ve mat siyah versiyonlara sahip. ancak bunun dışında iki nesil de oldukça benzer görünüyor. 

beats_solo3_pic6

Büyük bir tasarım değişikliğinin olmayışı yine konforlu ve iyi üretilmiş kulaklıklara sahip olacağınız anlamına geliyor. Hem yumuşak hem de kulak üzerindeki kontrollerin hepsine erişim kolay bir şekilde oluyor. Hala kulaklıklar üzerinde kablo giriş yeri var. Böylece Bluetooth desteklemeyen teknolojileri de kullanabilirsiniz.

beats_solo3_pic7

Konu ses kalitesine geldiğinde Beats tamamen Bass demek. Bu Solo3 Wireless için de bu anlama geliyor. Yüksek ses seviyelerinde bile size temiz bir ses sunuyor. Ancak etrafa da gürültü yaymıyor değiller. Bu yüzden eğer sesi açarsanız, etrafınızdakileri rahatsız edebilirsiniz.

Kulaklıkların en üzücü yanı gürültü engelleyici özelliğinin yer almaması. Biraz daha para bayılıp Bose QC35 almak mantıklı geliyor. 

beats_solo3_pic5

Eğer bir iPhone 7 sahibiyseniz, Apple’ın teknolojileriyle uyumlu bu kulaklıklar sizin için olmazsa olmaz olabilir ve yakın zamanda sahip olmak isteyebilirsiniz. Kablosuz özelliğiyle sınıfının en iyilerinden olmayı başarıyor. Batarya ömrü de yüksek seviyelerde. 

Teknik özellikler: 

Kulaklık tipi: kablosuz kulaküstü

Kontroller: ses, müzik, arama

Batarya ömrü: 40 saat

Boyutlar: 19.8 cm, 215 gram

STUFF GÖRÜŞÜ: Beats Solo3 kablosuz kulaklıklar gerçekten yüksek bir kablosuz deneyimi ve batarya ömrü sunuyor ancak bu fiyata gürültü engelleyici olmaması eksi bir puan.