Stuff Haftanın Hot 5’i

Her hafta dünyamızda olup biten en önemli 5 şeyin geri sayımını yapıyoruz. İşte bu hafta gözünüze takılanlar:

stuff_hotfour_nintendo_switch

5- En Google, Google telefonlar

Nexus telefonlar hem Google dokunuşuna sahip oluşlarıyla hem de uygun fiyatlarıyla iyi iş çıkarmıştı. Ancak şimdi ilk kez Google logosuna sahip yeni Pixel telefonlar bunun tam tersi. Çok standart bir tasarıma sahip olsalar da Pizel telefonlar hızlı performansları, başarılı kamerası ve keskin görüntü sağlayan ekranıyla dikkat çekiyor.

google-pixel-pixel-xl-3 

4- En iç karartıcı televizyon şovu geri döndü: Black Mirror

Belki sizin daha iç karartıcı bulduğunuz şovlar vardır. Ancak bunlardan biri olan Black Mirror şimdi daha geniş bütçesi ve uzun bir sezonla (6 bölüm) Netflix’teki yerini aldı. 

3- 2017’nin en heyecan verici oyunu

Red Dead Redemption 2’den bahsediyoruz! Rockstar Games, oyunun ilk fragmanını yayınlayarak yeni versiyonun geleceğini kesinleştirdi. Bu 68 saniyelik fragmanda bizi heyecanlandırmaya yetecek çok şey var. 

2- En fütüristik turntable

Back to the Future 2 gerçekten iyi filmdi. Bu filmde de geleceğe dair çok zekice, eğlenceli pek çok fikir yer alıyordu. Ama gerçekte 2015 yılı filmden çok daha başkaydı. Hoverboard’lar? Hala gerçeğini bekliyoruz. Uçan arabalar? Google üzerinde çalışmıyor bile. Ama Mag Lev firması BTTF filminin 2. versiyonuna çok uyacak bir cihaz üretti: Uçan bir turntable! Elektromıknatıs sistemine sahip bu cihazın platter’ı havada duruyor. Şimdilik sadece bir Kickstarter projesi ve destek bekliyor. 

mag-lev-turntable-lifestyle-1

1- İlk gerçek anlamda modüler oyun konsolu

Modüler telefonlar bu yıl çok sükse yaptı. Peki ya modüler oyun konsolları? Pek iyi durumda değiller. Bu yüzden Nintendo bize yeni bir konsol veriyor: Nintendo Switch. Konsol bir tablet gibi. . İsterseniz evde televizyonunuza bağlayarak kullanabilir isterseniz de yanınızda taşıyabilir ve dışarıdayken yanda bulunan küçük kontrolörler aracılığıyla konsolun tadını çıkarabilirsiniz.

nintendo_switch_console