İş Bankası’ndan Piri Sesli Yürüyüş Turu

Türkiye İş Bankası’nın kredi kartı markası Maximum’un desteği ile bir start-up girişimi olan POI Labs tarafından geliştirilen ‘Piri Sesli Yürüyüş Turu’ uygulamasını telefonlarına indiren kullanıcılar, geçmişle günümüzü birleştiren hikâyeler eşliğinde şehri gezebilecek

piri-telUygulama Saffet Emre Tonguç ve Ali Canip Olgunlu’nun özgün içerikleri ile hazırlandı. Uygulamadan İş Bankası Maximum özellikli kredi kartı sahipleri 3 yıl süresince ücretsiz yararlanabilecek. Ayrıca önümüzdeki dönemde uygulamanın İngilizce versiyonu hayata geçirilecek.

Maximum sponsorluğundaki uygulamayı indiren kullanıcılar Karaköy, Tarihi Yarımada, Cihangir-Çukurcuma ve Galata-Beyoğlu’nu kapsayan İstanbul turlarını Saffet Emre Tonguç’un anlatımıyla gerçekleştirebilecek. Edirne, Konya, Kars ve Kapadokya’dan oluşan Anadolu turları da önümüzdeki günlerde tarihçi Ali Canip Olgunlu’nun anlatımıyla Piri kullanıcıları tarafından deneyimlenebilecek.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, müşterilerinin yol arkadaşı olma ve onlara değer yaratma stratejisi kapsamında yürüttükleri çalışmaları, girişimlerle yaptıkları işbirlikleriyle geliştirdiklerini vurguladı.