Evden işe giderken yeni bir dil öğrenmenin 5 yolu

Akıllı telefonlar günlük hayatımızı kolaylaştırmanın yanı sıra, dil öğrenmek için de çok pratik bir araç. Doğru uygulama ve platformları kullanarak birden fazla dil öğrenebilirsiniz. İşte bu uygulamardan 5 tanesi!

language

1- Duolingo

Ücretsiz / iOS, Android

Duolingo hem bir mobil uygulama hem de online bir portal. Dünya çapında 110 milyon kullanıcıya sahip. Duolingo’da oyunlaştırılmış aşamalar ile dil öğrenebiliyorsunuz. Farklı seviyelerle gelişiminizi takip edebilir ve testler uygulayabilirsiniz. 

htyjmjse6zkmfquc2x2dvx-650-80

2- Easy Languages

Easy Languages isimli YouTube sayfası, size tek bir sayfada birden fazla farklı dil öğrenme imkanı sunuyor. Kanal her hafta, Fransızca, Almanca ve İngilizce ile alakalı bir video paylaşıyor. 

rusdwoyshjwzgxfrkxzlhy-650-80

3- Babbel

Ücretsiz / iOS, Android

Hem iOs hem de Android’de bulunan Babbel, size yeni bir dili yerli konuşmacılardan öğretiyor. Babbel ile 14 farklı dil öğrenmeniz mümkün. Şu an İspanyolca, Almanca, Rusça gibi diller en favorilerden. 

i4xloevw5wgyk9jywlrkzx-650-80

4- Memrise

Ücretsiz / iOS, Android

Memrise hem renkli hem de basit bir uygulama ve size birçok farklı dil öğrenme seçeneği sunuyor. Uygulamadaki bir diğer faydalu özellik sizi dilleri ülkesine göre öğretmesi. Örneğin, Meksika’da ya da İspanya’da konuşulan İspanyolca’yı öğrenebilirsiniz. 

zmzder9egmfjwqmxx6g8tx-650-80

5- Rosetta Stone

Ücretsiz / iOS, Android

Üşengeç ve uygulama sevenler için bir akıllı telefon uygulaması olan Rosetta Stone, geleneksel bir öğretme stilinden ziyade, selamlaşma, alışveriş terimleri ve kullanışlı cümlelere odaklanıyor. 

htyjmjse6zkmfquc2x2dvx-650-80-1