Super Mario Run’ı daha iyi oynayabilmenizi sağlayacak 7 tüyo

Kahraman Super Mario, prensesini kurtarmak için geri döndü. Peki Super Mario Run‘ı çok daha iyi bir şekilde oynayarak prensesi daha hızlı bir şekilde kurtarmanızı sağlayacak tüyoları merak etmiyor musunuz? İşte bu 7 tüyo hem size hem de Mario’ya yardım edecek.

1- Acele etmenize gerek yok

Super Mario Run’da süre çok önemli ancak ille de acele etmeniz gerekmiyor. Çünkü kırmızı butonların üzerine geldiğinde Mario duruyor ve o durunca süre de ilerlemiyor. Yani bu aşamada istediğiniz kadar duraklamakta serbestsiniz. Bu yüzden bir sonraki hamlenizin ne olacağına dair karar vermek için istediğiniz kadar durabilirsiniz. 

2- Akıllı telefon ile oynayın

Bu Mantar Krallığını daha geniş ekranlı iPad’inizle oynamayı tercih ediyor olabilirsiniz. Ancak en iyi skorlar için akıllı telefonunuza yapışmanızda fayda var. Çünkü tüm ekranı daha küçük bir telefon ile daha iyi kontrol edebilirsiniz. Ayrıca uzun oyunlarınızdan sonra iPad ile oynamak kollarınızda ağrılara sebep olabilir. 

3- Toad Rally’de zaman harcayın

Tüm Mario oyunlarında olduğu gibi Run’ın sonraki seviyeleri oldukça zorlayıcı olabiliyor. Bunu özellikle çok daha fazla altın toplayacağınız zamanlarda hissedeceksiniz. 

4- Birlikten kuvvet doğar

Oyunun en keyifli yanlarından biri de skorunuzu arkadaşlarınızla paylaşabiliyor olmanız. Hatta karakterinizin bir hayalet gibi göründüğü Toad Rally’de sizinle yarışabilirler. Yetmedi mi? O zaman görevlere erişim sağlayarak, (örneğin “3 Toad Rally yap gibi”) puan kazanabilir ve mantar krallığınızı kendi zevkinize göre dekore edebilirsiniz. 

5- Görmezden gel

Mario’nun yeni parkuru ona bu kez düşmanlarına daha barışçıl bir biçimde yaklaşma imkanı veriyor. Yani bu kez karşınıza çıkan her düşmana karşı bir hamle yapmak zorunda değilsiniz. Eğer bir şey yapmazsanız Mario bu düşmanların üzerinden otomatik olarak atlayıp gidecek. 

6- Tuğlaları yık

Tüm gizli ve renkli altınlara sahip olmak istiyorsanız o halde tuğlaları da yoklamak da fayda var. Böylece her an size güç katacak sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

7- Dekor zamanı

Kazandığınız altınları krallığınızı zevkinize göre dekore etmek için kullanabilirsiniz. Özellikle yılbaşı temalı süreli dekorasyon nesnelerini de bu dönem toplayabilirsiniz. 

Super Mario Run’ı buradan iPhone ve iPad’lerinize indirebilirsiniz.

via GIPHY