2017’de izleyiciyle buluşacak en heyecan verici 12 Netflix yapımı

Bir diziye başlamanın birçok aşaması var. Final bölümünü izlemek ise en kötü yanı… Ancak geçen sene hayatımıza giren ve akıbetlerini merakla beklediğimiz Netflix yapımları 2017’de yeni sezonlarıyla yüzümüze güldürecek. Marvel’ın birkaç dizisinde olduğu gibi yeni yapımlarıysa soluksuz izleyecekmişiz gibi duruyor. İşte 2017’de Netflix’te seyredebileceğimiz 12 orijinal Netflix yapımı…

Stranger Things – Sezon 2

Çok konuşulan Netflix yapımı Stranger Things’in soru işaretleri bırakarak biten 1. sezonu sonrasında cevapları bulabilmenin tek yolu 2. sezonu seyretmek. Yeni sezonun Temmuz ayında gelmesi bekleniyor.

Talihsiz Serüvenler Dizisi

How i Met Your Mother’ın çok sevilen Barney Stinson karakterine hayat veren başarılı oyuncu Neil Patrick Harris’i çok farklı bir yapımda seyredeceğiz. Yetim kardeşlerin başından geçen kötü olayları anlatan Talihsiz Serüvenler Dizisi 13 Ocak’ta yayında.

House of Cards – Sezon 5

Emmy ve Altın Küre ödüllü bu politik yapımdaki çalkantılı olayların devamını beklediğimiz 5. sezonu Şubat ayının sonlarında izleyiciyle buluşacak.

Orange is the New Black – Sezon 5 

Emmy ödüllü dizide seçkin bir New Yorklu olan ancak eskiden işlediği bir suç yüzünden cezaevine giden Piper Chapman’ın hikayesi 5. sezonda devam edecek. Yeni sezonun 2017’nin ikinci yarısında gelmesi bekleniyor.

Master of None – Sezon 2

Oyuncu Aziz Ansari’nin hayat verdiği New York’lu Dev karakterinin başından geçenler 2. sezonda da izleyiciyle buluşacağı kesinleşti. Ne zaman geleceği hakkında bir bilgi verilmemiş olsa da 2017’de bu yapımın da yeni bölümlerini seyrediyor olacağız.

Marvel’s Iron Fist

Spoiler uyarısı: Netflix 2017’de üç yeni Marvel şovu yayınlayacak. Game of Thrones’daki Loras Tyrell karakterini canlandıran Finn Jones bu kez, süper kahraman ve dövüş sanatları ustası Danny Rand’e hayat veriyor. İlk bölümü ise 17 Mart’ta yayınlanacak.

War Machine

Brad Pitt’in yapım şirketi Plan B Entertainment Netflix ile iş birliğine giderek filmlerini sinema ve televizyonlardan önce, ABD dışındaki film sevenlerin seyredebilmesi için streaming platformlarına getiriyor. Bu gerçekten etkileyici. Michael Hastings’in çok satan kitabından ve gerçek olaylardan uyarlanan filmde, Afganistan’daki savaşı kazanmaya kararlı bir generali seyredeceğiz.

Watership Down

Bu mini animasyon dizisinde, bir grup tavşan yeni bir yuva bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyorlar. Netflix ve BBC One imzalı yapımın ne zaman geleceği henüz paylaşılmadı.

Okja

Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal ve Paul Dano’nun başrolde yer aldığı bu filmde, devasa arkadaşının güçlü bir şirket tarafından kaçırılmasını önlemek isteyen bir kızın hikayesi anlatılıyor. Güney Kore yapımı bu filmi de 2017 içerisinde Netflix üzerinden seyredebiliyor olacağız.

Marvel’s The Punisher

Aİlesinin katledilmesinin ardından, Frank Castle hem geçmişle, hem de gerçek suçlularla baş etmek zorunda kalır. Bundan böyle yeraltı suç dünyasında Punisher olarak nam salan karakterin maceraları da Kasım 2017’de izleyiciyle buluşacak.

Mute

Şiddet dolu bir geçmişi olan dilsiz bir adam, kayıp kız arkadaşını ararken, yakın gelecekteki Berlin’in kalabalık yeraltı dünyasına dalmak zorunda kalır. Bu yapımın başrollerinder Alexander Skarsgard, Paul Rudd ve Justin Theroux var.

Marvel’s The Defenders 

New York’u kurtarmak için kahramanlar ekibine ihtiyaç var. Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage bir araya geliyor ve The Defenders olarak kötülerle savaşıyor. Bu soluksuz izleyeceğimiz yapım da Eylül ayında Netflix’te olacak.