1907 Fenerbahçe Derneği eSporun yeni oyuncusu oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü’ne hizmet amacıyla kurulan 1907 Fenerbahçe Derneği; yeni bir adımla, dünyada ve Türkiye’de yükselen trendi ile dikkatleri üzerine çeken spor dalı ‘Espor’a iddialı bir giriş yaptı. SuperMassive TNG’nin haklarını alarak 2017 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi takımları arasına katılan 1907 Fenerbahçe Derneği Espor Takımı ilk karşılaşmasına 21 Ocak Cumartesi çıkıyor. Şampiyonluk hedefiyle yolan çıkan takımın ilk karşılaşmasında rakibi Galakticos olacak.

1907 Fenerbahçe Derneği Espor Takımı Temsilcisi Sina Afra, “Espor, dünyada son dönemde giderek daha popüler hale gelen, dünyanın önde gelen kulüplerinin yatırım yaptığı bir alan. Yeni nesil taraftara, gençlere ulaşmanın farklı ve etkili bir yolu. 1907 Fenerbahçe Derneği olarak kurduğumuz bu takımla, bu alana iddialı bir giriş yapmaya karar verdik. İlerleyen dönemlerde, kulübümüzün takdir etmesi durumunda tıpkı daha önceki başarılı girişimlerimiz gibi bu girişimimizin de kulübe devrini hedefliyoruz” dedi.

1907 Fenerbahçe Derneği Espor Takımı, kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Üst koridorda Berke “Thaldrin” Demir (K), orta koridorda Kim “Frozen” Tae-il, ormanda Lee “Reach” Joo-won, nişancı pozisyonunda Sergen “Elysion” Dikel ile Ege Acar “Padden” Koparal, destek rolünde ise İshak “Un1tback” Yılmaz, Bahadır “JAPONE” Çolak ve Bertuğ “J1mmy” Bayrak 1907 Fenerbahçe Derneği Espor Takımı’nda forma giyecek. Takımın koçluğunu Chris “MoSiTing” Würger yapacak. Genel menajer olarak ise Emre Aksoy görev yapacak.

İlgili Yazılar