iPhone 7 sahiplerini kulaklık girişi probleminden kurtaran 4 aksesuar

Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelini Pazar sürdüğünden bu yana kulaklık girişi gündemimizde önemli yer elde etti. Apple, iPhone 7 satın alanlara Lightning to 3.5 mm adaptör sunarak bu problemi çözmeyi hedeflemesine rağmen kullanıcılar kulaklıklarını kullanırken telefonlarını şarj edememesi sıkıntıları yanında getiriyor. Bu problemi çözmek içinse üçüncü parti aksesuarlar imdada koşuyor.

Belkin Lightning Audio + Charge RockStar

Belkin’in ürettiği bu adaptör Lightning girişini ikiye çıkartarak problemi çözmeyi hedefliyor. Kullanıcılar Lightning girişinden birine Lightning to 3.5 mm adaptörü takarak kullanırken diğer girişten ise cihazlarını şarj edebilecek. Made for iPhone lisansına sahip olan cihaz 24-bit 48kHz kayıpsız ses sunuyor. (39.99 dolar)

Fuze Case

Fuze markasının ürettiği bataryalı kılıf ise birden çok problemi bünyesinde çözüyor. Üzerinde bulunan bataryası sayesinde pil ömrünü uzatan kılıf hem Lightning girişine hem de 3.5 mm kulaklık girişine sahip. (49 dolar)

Griffin iTrip Clip

Bir diğer farklı çözüm ise Griffin’den geliyor. iTrip Clip, iPhone ile Bluetooth aracılığıyla bağlantı kuruyor. Kullanıcılar ise 3.5 mm jack girişine sahip kulaklık ile sorunsuzca kulaklıklarını kullanabilir. iTrip Clip ayrıca play, pause, şarkı atlatma, ses kontrolü, Siri desteğine sahip. (19.99 dolar)

Auxlite Converter

Bir diğer çözüm ise Indiegogo’da karşımıza çıkıyor. iPhone 7’lerin Lightning girişine bağlanan silindirik cihazın bir yanında Lightning girişi bulunurken diğer yanında ise 3.5 mm kulaklık girişi bulunuyor. Bu sayede müziğinizi dinlerken telefonunuzu şarj etmek de mümkün. (15 dolar)

İlgili Yazılar