​Huawei Watch 2 hakkında bilmeniz gerekenler

Bütün akıllı saatler temelde bileğimize taktığımız akıllı telefonlar değil mi?

Neden bahsettiğini anlıyorum. Akıllı saatler ve telefonların birçok benzer özelliği var ama Huawei Watch 2 farklı. Bu akıllı saatin 4G özelliği var.

Yani sadece saat ile mesaj atıp telefon konuşması mı yapacağım?

Tam olarak değil. Eğer saatine doğru konuşmaya başlarsan 90'ların kahramanı Dick Tracy gibi görünürsün. Ama Pazar günü uzun bir koşuya çıktığını ve telefonunu evde unuttuğunu düşün. Tam bu esnada bir de yağmur başladı ve daha da çaresiz kaldın. Böyle durumlarda Huawei Watch 2 taksi, hatta Uber çağırmana yardımcı oluyor.

Peki ben gerçekten koşumu yarım bırakmak istemiyorsam nasıl bir takipçi beni bekliyor?

Bunun için bir hayli kapsamlı diyebilirim. Akıllı saat suya dayanıklı, böylelikle yağmurda koşmaya devam edebilirsin. GPS ve kalp atış takipçisi özellikleri saatin en önemli başlıklarından. Bu iki özellik de size yağ yakımı gibi istediğiniz türde fitness programı sunuyor. 

Ne demek istiyorsun?!

Hiçbir şey. Tabii senin yağ yakmak gibi bir şeye ihtiyacın yok. Ama profesyonel bir sporcunun bile spor esnasında raporlara ihtiyacı olur.

Her zaman dinlenmeyi çok severim…

Tabii ki! Ama vadilerde koşmadığın ya da bisikletle tepelere tırmanmadığında da Huawei Watch 2, Android Wear 2.0'den beklenen her şeyi yapabiliyor. 1.2 inç AMOLED ekranında bildirimleri, adım sayılarını ve uygulamaları görüp kişiselleştirebiliyorsun.

İtiraf etmeliyim, epey fiyakalı duruyor.

Buna katılıyorum. Bu sayfaya baktığında bir miktar tasarım seçeneğini görüyorsun. Eğer bu akıllı saatten bir tane almaya karar verirsen farklı renk seçenekleri ve Titanium Grey paslanmaz çelik modeli de mevcut. 

Peki ne zaman alabilirim?

Yakında! Şubat ayında Avrupa'nın birkaç ülkesinde satışa çıkacak olan saatin çoğu ülkedeki satış zamanı Nisan. Akıllı saatin başlangıç fiyatı ise 320 dolar. 

İlgili Yazılar