Bilişim IO aktif yayın hayatına başladı

Bilişim, yazılım, teknoloji, makale, tutorial, video ve etkinlik paylaşım platformu Bilişim IO, bir kaç aydır devam eden test ve düzenlemelerin ardından aktif yayın hayatına başladı. Teknoloji, yazılım ve data profesyonelleri tarafından oluşturulan platform kendisini bilişim ekosisteminde çeşitli alanlarda çalışan uzmanları bir araya getirerek bir bilgi paylaşım habitatı oluşturma projesi olarak tanıtıyor.

Platform, gerek başlangıç gerekse ileri seviye bilgiler paylaşarak her kesimden okuyucuya ya da bilişim meraklısına hitap ediyor. Paylaşımlardaki en temel ve tek vazgeçilmez kriter özgün ve kaliteli içerik olarak belirtilmiş. Platform paydaşları, paylaşılan bilgilerin özgün ve doyurucu olmasına takıntılı derecede önem veriyor. Platformdaki online paylaşımlar makale ve tutorial başlıkları altında toplanarak içeriklerde kalite ve web site içerisinde kolay erişim hedeflenmiş.

Topluluk, online bilgi paylaşımlarının yanı sıra yüz yüze iletişimin gücünü kullanmak adına; Bilişim Şenlikleri, Yazılım Workshopları ve Teknolojik Etkinlikler düzenleyerek gerek okuyucusu gerek ise tüm bilişim meraklıları ile bir araya gelmeye çalışıyor. Etkinlikler içinse TechTalks İstanbul adı altında http://techtalks.istanbul adresinde bir etkinlik platformu oluşturuldu. Bu platformda gerek üniversitelerle birlikte gerekse Bilişim IO kendi imkanları ile etkinlikler düzenlenecek.

İlgili Yazılar