iPhone’a Android telefon özelliği ekleyen akıllı kılıf

iPhone sahibi olmanıza rağmen arada aklınız Android işletim sistemlerine kayıyor olabilir. Veya yanınızda taşımanız gereken ikinci bir telefon olabilir. Peki bu sorunları tek bir kılıfla çözmek ister misiniz? Kickstarter’da karşımıza çıkan Eye Smart iPhone Case isimli kılıf ayrıca Android işletim sistemine sahip telefon özelliğine de sahip.

Kılıfın üzerinde bulunan telefon 5 inç AMOLED ekrana, microSD kart yuvasına, 2800 mAh bataryaya, SIM kart yuvasına, kablosuz şarja ve Android 7.1 Nougat işletim sistemine sahip.Eye Smart iPhone Case ortalama bataryalı kılıf kadar telefonun boyutunu artırıyor.iPhone’un hoparlörü, mikrofonu ve kamerasını kullanan telefon internete ise iPhone üzeriden bağlanıyor.

Kılıf şeklinde sunulan bu telefon yanında ikinci telefon taşımak zorunda kalan kişiler için ideal gözüküyor. 95 dolardan başlayan fiyat ise cihazın en büyük artılarından bir tanesi. Kickstarter’da hedeflenen 95,000 dolara ulaşan Eye Smart iPhone Case Ağustos 2017’den itibaren destekçilere gönderilmeye başlanacak.

İlgili Yazılar