OnePlus 3T yeni renk seçeneğine ve Android Nougat desteğine kavuştu

OnePlus, ünlü Fransız firması Colette ile işbirliğine gidip özel bir OnePlus 3T serisini piyasaya sürmüştü. Colette’in Paris mağazasında satılan ve sınırlı sayıda üretime sahip (250 adet) bu seriyi kaçırdım diye üzülüyorsanız OnePlus’tan müjde var.

OnePlus 3T’ye gelen midnight black opsiyonu sayesinde Colette ile üretilen cihazla neredeyse aynı görüntü elde edilmiş. Görünümde temel farklılık yaratan konu ise Colette logosunun bu cihazda bulunmaması.

128 GB dahili hafıza ve 6 GB RAM ile satışa sunulacak olan bu özel OnePlus 3T modeli 479 dolara satışa sunulacak. 24 Mart tarihinde Türkiye saatiyle 19:00’da satışa sunulacak olan bu özel telefon OnePlus ve Hyperbeasts’in online mağazalarından satın alınabilecek. Colette ile gerçekleştirilen iş birliğindeki gibi bu model de 250 adetle sınırlı.

OnePlus cephesinden gelen bir diğer haber ise OnePlus 3 ve OnePlus 3T modelleri Android Nougat 7.1.1 güncellemesi alabilecek. Bu güncellemeyle birlikte ayrıca Google Pixel’de de kullanılan elektronik video sabitleme özelliğini de cihazlara getirecek.

İlgili Yazılar