​Bear Grylls, Samsung Gear S3’ü tanıtacak

Discovery Communications, hayatta kalma uzmanı Bear Grylls ve Samsung, yeni Samsung Gear S3’ün tanıtımını yapmak için bir ortaklığa imza attılar. 

Bear’in Discovery Channel’da yayınlanan İnsan Doğaya Karşı programının da dahil olduğu birçok adrenalin dolu şovu, ileri video teknolojisi ile dünya çapındaki tüm hayranlarına ulaşacak.

Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika pazarlarını hedefleyen ortaklıkta, Bear’in zorlu hayatta kalma senaryolarında, hava şartlarını tahmin etmek için barometre görevi yapan, enerji seviyesini belirli bir seviyede tutmak için ne kadar kalori yaktığını gösteren ve bir dağın ölçeklendirilmesi sırasında irtifa kaydederek altimetre işlevi gören ve bunun gibi özellikleri bulunan Samsung Gear S3'ü kullanarak çektiği birçok kısa formatlı videonun yanı sıra bir de televizyon reklamı bulunuyor.

Grylls konu hakkında “Discovery ve Samsung ile böyle bir iş birliği yapmaktan ve sizlere dünyanın en gelişmiş macerasını yaşatacak olmaktan çok gurur duyuyorum. Gear S3’ü en zorlu bölgelerde kullandım ve ne zaman ihtiyacım olsa hep yanımda oldu” dedi.

İlgili Yazılar