​Bilişim IO aktif yayın hayatına başladı

Bilişim, yazılım, teknoloji, makale, tutorial, video ve etkinlik paylaşım platformu Bilişim IO, bir kaç aydır devam eden test ve düzenlemelerin ardından aktif yayın hayatına başladı. 

Teknoloji, yazılım ve data profesyonelleri tarafından oluşturulan platform, gerek başlangıç gerekse ileri seviye bilgiler paylaşarak her kesimden okuyucuya ya da bilişim meraklısına hitap etmeyi amaçlıyor. 

Paylaşımlardaki temel ve vazgeçilmez kriteri özgün ve kaliteli içerik olan Bilişim IO'nun platform paydaşları, paylaşılan bilgilerin özgün ve doyurucu olmasına önem veriyorlar. Böylece tüm bilişim dallarına hitap eden platform, okuyucunun tek bir adresten bilgiye kolayca erişmesine imkan sağlıyor. 

Bilişim IO ekibi  "Amacımız bilişim profesyonellerine ya da bilişim sektörüne girmek isteyen bilişimci adaylara doğru, doyurucu bilgi ile ulaşarak ülkemiz bilişim ekosistemine en üst seviyede katkı sağlamaktır" diyerek hedeflerini anlatıyor. 

Topluluk, online bilgi paylaşımlarının yanı sıra yüz yüze iletişimin gücünü kullanmak adına; Bilişim Şenlikleri, Yazılım Workshopları ve Teknolojik Etkinlikler düzenleyerek gerek okuyucusu gerek ise tüm bilişim meraklıları ile bir araya gelmeye çalışmaktadır. Etkinlikler için TechTalks İstanbul adı altında http://techtalks.istanbul adresinde bir etkinlik platformu oluşturan Bilişim IO, bu platformda gerek üniversitelerle birlikte gerekse kendi imkanları ile etkinlikler düzenlemektedir.

İlgili Yazılar