​Resident Evil’in altıncı filmi geliyor

Popüler oyundan aynı isimle 2002 yılında beyaz perdeye uyarlanan Resident Evil, 2016 yılındaki Resident Evil: The Final Chapter isimli beşinci filmle sinemaya veda etmişti. Ya da sadece öyle söylendi…

Variety'nin haberine göre yapımcılar seri için altıncı filmi de çekmeyi planlıyorlar. Constantin Film başkanı Martin Moszkowicz'in Cannes Film Festivali'nde yaptığı açıklamaya göre Alman stüdyo, Resident Evil serisi için bir film daha çekmeyi planlıyor. Önceki tüm Resident Evil filmlerinin yapımcılığını üstlenen Constantin Film, hala filmin haklarını elinde bulunduruyor.

Video oyunlardan uyarlanan filmler arasında en yüksek gişe yapan seri olan Resident Evil, dünya çapında 1.2 milyar dolar hasılat elde etti. Bu sebeple film serisinin de oyunla aynı sayıya getirilmeye çalışılması şaşırtıcı değil. 

Ancak yeni filmde serinin başrol oyuncusu Milla Jovovich ya da yönetmen Paul W.S. Anderson yer alacak mı henüz bilinmiyor. Aynı zamanda evli olan ikiliden birisi projeden çekilirse diğerinin de çekileceği düşünülüyor. 

İlgili Yazılar