Sehpalar da akıllanmaya başlıyor

Evlerin olmazsa olmazı sehpalar da akıllanmaya başladı. Kickstarter’da karşımıza çıkan Mellow isimli sehpa evin bir köşesinde durup gerekli gereksiz her şeyi üzerinde barındıran, gerekirse yemek yerken en büyük yardımcımız olan sehpalardan biraz daha farklı.

Mellow, geleneksel sehpa işlevinin dışında Bluetooth hoparlör, mobil şarj ünitesi görevlerini de üstleniyor. Parlatılmış ahşap yüzeyin altında kalan hoparlör sistemine kullanıcılar Bluetooth ve 3.5 mm kulaklık girişi ile ulaşabiliyor. Mellow’un üzerinde bulunan USB girişi ile de mobil cihazlarınızı şarj etmeniz mümkün. 6000 mAh ve 13.000 mAh’lık iki batarya seçeneği ile sunulan Mellow bu sayede kablolarla olan bağını büyük oranda kesiyor. Bu bataryaları ise üzerinde bulunan AC adaptör ile şarj edebiliyorsunuz.

Mellow'un çalma süresi ise pek iç açıcı değil. Ses seviyesine göre Mellow, 3 ile 7 saat arasında kullanıcısına müzik sunabiliyor.

6000 mAh batarya kapasiteli modeli 289 dolara satın alabilirken 13.000 mAh’lık modeli ise 299 dolara satın alabiliyorsunuz. Mellow, destekçilerine Ağustos ayından itibaren gönderilmeye başlanacak.

İlgili Yazılar