Daha konforlu olan Gogoro 2 yollara çıktı

İki yıl önce yollarla buluşan Gogoro Smartscooter ikinci nesliyle yollara çıkıyor. Gogoro 2 ve Gogoro 2Plus modelleri orijinal modelin üzerine tasarlanmış. Yeni modelde ikinci nesil motor ve aktarma organlarına sahip olsa da motorun 6.4 kW’lık gücü aynı kalmış. Elden geçirilen aksamlar sayesinde tork daha dengeli ve kontrol edilebilir hale gelmiş.

Kullanıcılar Sport ve Smart modları arasında geçiş yapabiliyor. Sport modu daha yüksek hıza ve daha başarılı hızlanma performansına sahipken Smart modunda performans/menzil dengesi sağlanmış. Bir diğer önemli değişim ise daha büyük boyutlara sahip jant/lastikler oldu.Önde 14 inç arkada ise 13 inçlik jant/lastikler sayesinde yol tutuş seviyesi de artırılmış.

Tayvan’da Temmuz ayında satışa sunulacak olan modelin fiyatı yaklaşık 1295 dolar olarak belirlendi. Diğer pazarlarda ise 2017’nin sonuna doğru satışa sunulması bekleniyor.

Yeni tasarım ile birlikte selenin altında 2 adet kaskı alabilecek kapasitede alan oluşturulurken kullanılan LED aydınlatmalar sayesinde gece sürüşlerinde görüş mesafesi geliştirilmiş. Renkli LED gösterge panelinde de sürüşe dair bilgileri takip edebiliyorsunuz. 

İlgili Yazılar