GM 6 Android One’ın fiyatı ve teknik özellikleri belli oldu

General Mobile, Android One programının en yeni üyesi "GM 6 Android One" modelini 26 Mayıs tarihinden itibaren satışa sunuyor. GM 6, "Sadece akıllı değil, düşünceli telefon" sloganıyla KDV dahil 1.099 TL'ye satılacak. Space Gray ve Gold olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile, Tek ve Çift SIM kart versiyonlarına sahip olan GM6 Android One tüm GSM operatörlerinin satış noktalarında, tarifeye ek 12, 24 ve 36 ay taksit seçenekleriyle de satın alınabilecek. Ayrıca yetkili satış noktalarında da “Peşin Fiyatına 6 Taksit” seçeneği ile satışa sunuluyor olacak.

General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman, Google işbirliği ile geliştirilen “GM6 Android One” modelini satışa sunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yaman; “Android One ürünleri ile kullanıcılardan olumlu geri dönüşler aldık. Google iş ortaklığımız ile yeni pazarlara açıldık ve ürünlerimizi 28 ülkede satarak önemli başarılara imza attık. Yeni ürünümüz “GM 6 Android One” ile 45 ülkede General Mobile ürünlerinin satışını yapmayı ve başarılarımızı artırmayı hedefliyoruz.” diye belirtti.

GM 6 Android One, Mediatek işbirliği ile geliştirilen 64 Bit mimarisine sahip MT6737T (4×1.5GHz) işlemci, 3GB RAM ve 32GB dahili 128GB arttırılabilir hafıza, 0.2 milisaniyede algılama hızı sunan parmak izi okuma özelliği ve çıkartılabilir 3000 mAh piliyle dikkat çekiyor.

GM 6 Android One modelinin teknik özellikleri ise şu şekilde:

İlgili Yazılar