İkon | HYT H4 Neo

HYT H4 Neo

HYT H4 Neo

Göz alıcı neon

Kaliteye önem verenlerden misiniz? Eğer kolunuzda titanyum kasaya sahip bir saat bulunuyorsa bizce evet. Peki farklı olmayı seviyor musunuz? Eğer kolunuzdaki saat bir HYT ise cevabımız yine evet. Geleneksel saatlerden daha farklı bir şekilde akrep-yelkovan yerine özel bir sıvı kullanan HYT markası, dikkat çekici özelliğini kullandığı özel sıvı ile bir adım ileri taşıyor.

Biraz distopik mi?

HYT H4 Neo’nun üzerinde iki adet crown bulunuyor. Bunlardan saat 2 yönünde olanı saatin ayarlanmasını sağlarken saat 4 yönündeki ise enerji üretmek için kullanılıyor. İçerisindeki mikro jeneratör ile saat 6 yönündeki tuşa bastığınızda yanan iki pembe LED ışığı devreye alabiliyorsunuz. Bu özellik saat endüstrisine uzak kişiler için çok kompleks bir yapı olarak gelecektir. Üstelik bu özellik saatinizin bataryasına da yük bindirmiyor.

Saat 6 yönünde bulunan tuşa basıp 2 LED’i devreye aldığınızda saatiniz olduğundan daha fazla dikkat çekmeye başlıyor. Sıvının içindeki nano kristal parçalar LED’le birleşip göz alıcı hale geliyor.Karanlıkta saatinizi okumanız da bu sayede daha kolay hale geliyor.

Başka neleri var?

Bir saatin olmazsa olmazı bazı şeylerden de bahsetmemiz gerekli diye düşünüyoruz. Suya ve ateşe dayanıklı olan bu saatin kayışı hipoalerjenik ve kuvvetlendirilmiş kumaştan oluşuyor. Safir kristal camı ve titanyum kasası ile oldukça dayanıklı olan HYT H4 Neo, 50 metreye kadar su geçirmiyor.