Çoklu oyunuculu mobil harikalar

Nintendo Switch konsolu aynı cihazda çoklu oyuncu desteğini kullanıcısına sundu. Ama bunu akıllı telefonlar ve tabletler de yapıyor.

Badland

Badland

Badland

Kanatlı yaratıklar korkunç bir ormanda etrafınızı sardıysa ölümcül tuzaklardan kurtulup kaçmanız gerekir. Çoklu oyuncu seçeneğine başvurursanız bu hayatta kalma macerasını 4 kişi bir arada yaşayabilirsiniz. Yaratıklar birere birer etrafınızı sarmaya başladığında artık yapacak çok şeyiniz kalmayabilir.

Stuff görüşü: 5/5  Ücretsiz / Android –  3.49 lira / iOS

Mucho Party

Mucho Party

Mucho Party

Artık neredeyse her uygulamada ve oyundakendi avatarımızı oluşturabiliyoruz ve Mucho Party de bunlardan biri. Burada da oyuncuların kendi fotoğrafları oyunun içerisinde yer alıyor ve oyunda zafere ulaşmak için yarışmacılar arasında son derece eğlenceli bir çekişme yaşanıyor.

Stuff görüşü: 4/5 Ücretsiz / Android, iOS

King of Opera

King of Opera

King of Opera

Eğer bir sumo güreşi müsabakası ve opera bir araya gelse nasıl olur diye düşündünüz mü (kim düşünmez ki)? Oldukça eğlenceli olabilir. Dört tane tenorun bir araya gelerek spot ışıkları altında birbirlerine güç gösterisinde bulunması son derece eğlenceli. Hızlı oyun modunu da kullanmayı unutmayın.

Stuff görüşü: 4/5 Ücretsiz ⁄ Android | 9.99 lira / iOS

Battle Golf

Battle Golf

Battle Golf

Basit bir temele oturtulmuş ama son derece eğlenceli oyun arayanlara Battle Golf’ü önerebiliriz. İki golfçünün eğlenceli macerasını yaşamak ve tek bir butonla ayarlamaları yapıp atışı gerçekleştirmek kendinizi güçlü hissettirecek. Aynı geliştirici şirketin Dunkers isimli basketbol oyununa da göz atabilirsiniz.

Stuff görüşü 5/5 Ücretsiz / Android, iOS

Orbital

Orbital

Orbital

Orbital’i şu şekilde tanımlayabiliriz: Patlayan toplarla birlikte havada süzülürken uzayda hokey oynamak gibi. Dünyanın çevresinde ve uzayın sonsuzluğunda geçen oyunu iki kişi birlikte oynamanız mümkün. Uzayın derin boşluklarında oyuna odaklanmayı ihmal etmeyin.

Stuff görüşü 5/5 10.93 lira / Android | 9.99 lira / iOS

Fruit Ninja

Fruit Ninja

Fruit Ninja

Bu oyunu oynayan 3 kişi kaldı demeyin (hatta biri bizim ofiste). Fruit Ninja’nın iki oyunculu modu henüz çok kişinin keşfetmediği en eğlenceli oyunlardan biri. İki kişilik modda yine kılıcınız ve bir sürü meyve bulunuyor ancak bu sefer iki kişi olarak oyunun keyfini çıkarabileceksiniz.

Stuff görüşü 4/5 Ücretsiz / Android, iOS

İlgili Yazılar