Stuff

En iyi 10 gizli bölmeli iPhone 5 kılıfı

 

iPhone 5’in harika tasarımını herkese göstermek istediğini ama aynı zamanda düştüğünde tuz buz olmasından korktuğunu biliyoruz. iPhone 5 kılıfları güzel ama keşke telefonu korumaktan başka işlere de yarasaydı diyorsan, bu 10 gizli bölmeli iPhone 5 kılıfını çok beğeneceksin.

Bulduğumuz kılıfların her biri mini bir depolama alanına sahip; bu alana para, kredi ya da banka kartı, kimlik, anahtar ve hatta görünmez mürekkeple yazılmış önemli notlar koyabilirsin James Bond.

HEX STEALTH

HEX Stealth’in gizli bölmesi kartlar ve para için tasarlanmış. 35 dolarlık bu kılıfın sihiri ise; ödeme yapmak istediğinde kartını gizli bölmeden çıkarmana gerek olmaması. Kılıf RDIF (Radyo Frekansı ile Tanımlama) dalgalarını iletiyor.

SAFE WALLET

Şimdi sen çok zengin olduğun (en azından kalbin öyle!) için bozuk para taşımıyorsun, taşısan bile cüzdanına koymuyorsun tamam mı? Safe Wallet sana beş banka kartı, ev anahtarı ve nakit para saklayabileceğin bir alan sunuyor. Yalnızca 16 mm olan bu kılıf 30 gram ağırlığında ve 49 dolara satılıyor.

INCIPIO STOWAWAY

Hayır! “Wingardium Leviosa” değil Wesley, Incipio Stowaway! Bu kılıf sana üç kart taşıma olanağı tanıyor ve istersen bu alana kimliğin ile paranı da koyabilirsin. Üstelik kolay kullanımı kadar hoş tasarımı da dikkate değer. Fiyatı ise 35 dolar.

EYN

Eyn’ın açılan arka bölümünde üç tane banka kartı ve biraz da nakit para taşıyabilirsin. Ancak daha da önemlisi, 30 dolarlık Eyn’ın içerisinde mini bir ayna var. Yani bütün gece gülücükler saçtıktan sonra dişinde maydonoz kaldığını eve gittiğinde fark etmeyeceksin.

SMARTFLEX WALLET

Birçok renk seçeneği olan SmartFlex Wallet katlanmış birkaç faturanın ve paranın kolayca taşınmasını sağlıyor. İçine koyduğun şeyler sıkıştırılıyor ve bir başparmak dokunuşuyla serbest bırakılıyor; 34,95 dolar.

TARGUS WALLET

Ah, pardon; bu kadar klas olduğunu bilseydik sıralamayı ona göre yapardık… Targus Wallet lüks suni deriden yapılmış ve bu hoş kılıf sana birkaç banka kartını güvenli bir biçimde telefonunu arkasında muhafaza etme şansı tanıyor. Kaldı ki bu 30 dolarlık kılıfı saklama özellikleri olmasa da almak isteyecek birilerini bulmak zor olmasa gerek.

iLID WALLET

Dünyanın en ince iPhone cüzdan-kılıfı olan iLID, paranı muhafaza etmek için bir özel bir mandala sahip. Bu şekilde geri kalan alana banka kartlarını ve alışveriş listeni koyabilirsin. iLID 40 dolara satılıyor.

CASE-MATE BARELY THERE ID CASE

Selam Robocop, bak cüzdanını bulduk. Bu son derece basit ve ince saklama çözümü birkaç banka kartını taşımanı sağlıyor. İşleviyle paralel olarak fiyatı da uygun; 25 dolar.

INCIPIO STASHBACK

40 dolarlık bu kılıfın alt bölümü tamamen açılarak sakladığın birkaç banka kartına ulaşmanı sağlıyor.

CAPTCASE

Merhaba efendim, biz de sizleri bekliyorduk, onur verdiniz efendim… İşte listenin en klas kılıfı. CaptCase suni deriden yapılmış ve önünde manyetik kapağı, arka tarafında ise mini bir cebi var. 40 ve üstü yaşındaysan CaptCase zamanın gelmiştir demek…