Stuff

Grup Test: Uygun fiyatlı kulak üstü kulaklıklar

Kulaklığa servet harcayan sürüyü takip etme. Az ödeyerek de kulaklarına bayram ettirebilirsin.

Sony MDR-NC8

“Çok iddialı bir kulaklıkla etrafta salınmak istemiyorum, plastik fobim de yok” diyorsan, Sony MDR-NC8’in tasarımı hoşuna gidecektir. Kulaklarını kapatan yastıkları son derece rahat ve fiyatına göre iyi bir ses kalitesi var. Çok gürültülü ortamlarda, dış sesi engelleme konusunda harika iş çıkarmıyor fakat seyahatlerinde seni birçok gürültüden sakınıp, rahat ettirmeyi başarıyor.
180 TL / sony.com.tr

STUFF’IN GÖRÜŞÜ
Sade tasarımlı. Ses kalitesi de kabul edilebilir seviyede
★★★★✩

AKG K451
(KAZANAN)

Bu fiyata, bu performansı sunan başka bir kulaklık yok. Sunduğu sesler çok doygun ve derin; müziğin tüm tınılarını, en ince ayrıntısına kadar duyabiliyorsun. Tasarımı, diğerlerine ergonomi dersi verecek kadar iyi ve katlanabilir oluşu, yapısını kusursuz hale getiriyor. AKG K451’i kullanarak, akıllı telefonundan dahi çok iyi sesler alabilirsin. iCihaz’lara özel uyumluluk avantajları da var.
313 TL / akg.com

STUFF’IN GÖRÜŞÜ
Sesleri harika. Fiyat-performans konusunda rakipsiz
★★★★★

Urbanista Copenhagen

Siz, kulaklığın ses performansından çok, nasıl göründüğünü önemseyenler, Orada olduğunuzu biliyoruz! Urbanista Copenhagen, 200 TL için standardın ne üzerinde, ne de altında bir ses kalitesi sunuyor. Pek rahat olduğunu da söyleyemeyiz doğrusu. Ancak öyle iyi görünüyor ki, onu bu listeye eklemeden edemedik. Katlanabiliyor ve gözlük kutusuna sığabiliyor.
200 TL / kulaklik.com

STUFF’IN GÖRÜŞÜ
Ofis arkadaşlarını kıskandırmak isteyenlere…
★★★✩✩

Sennheiser HD 219s

Sennheiser’ın mütevazi tasarımlı kulaklıklarından HD 219s, kulağına canlı ve temiz sesler sunuyor. Rahat ve hafif bir yapıya sahip olması da, onu daha cezbedici kılıyor. Gel gelelim, çok yüksek seslerde, baslar rahatsız edici şekilde patlıyor. Ancak normal ses seviyesinde, herkesi tatmin edecek kadar iyi. Kumandası ile şarkılar arasında geçiş yapabiliyor, mikrofonuyla da aramaları yanıtlayabiliyorsun.
290 TL / metan.com

STUFF’IN GÖRÜŞÜ
Yükseklere çıkmadığı sürece her şey harika
★★★★✩

HoM Buffalo Soldier

House of Marley imzalı kulaklıklar genellikle ilginç tasarımları ve diğerlerinden farklı materyalleriyle öne çıkıyor. Buffalo Soldier da bunlardan birisi: Geri dönüştürülmüş plastik, alüminyum; organik pamuk ve tüketim sertifikalı tahta (FSC) kullanılarak yapıldı. Gördüğümüz en çevreci kulaklık ve en iyisi olmasa da, iyi ve canlı bir ses performansı sunuyor.
299 TL / mobicom.com.tr

STUFF’IN GÖRÜŞÜ
Sesleri iyi, güzel görünüyor ve çevreci!
★★★★✩