Stuff

Mart ayının en iyi mobil uygulamaları

Stuff ekibi olarak her ay birçok uygulamayı deniyor ve aralarından en iyilerini bir köşeye not ediyoruz. Kesinlikle edinmeni tavsiye ettiğimiz, mart ayının en iyileri şöyle:

République
4,99 USD / iOS

Bu biraz özel bir uygulama. Başrolde olmadığınız bir oyun. Kahramana kapıları açmada ya da güvenlik kameralarına girmede yardımcı olan bir hayaletsin. Zeka açıcı ve bu ayın mutlaka oynanması gereken oyunu olabilir.

Star Walk – Astronomy Guide
2,99 USD / Android

Aha, yıldız takip uygulamaları. Google Sky Map’ten zaten etkileniyorduk. Fakat sonradan unuttuk. Şimdi, cici arayüzü ve bir dolu bilgiyle dolu yeni biri var. Seni unutmayacağız Star Walk.

Joe Danger Infinity
0,99 USD / iOS

Joe Danger ve Joe Danger 2: The Movie’yi sevdiysen, bu minyatürize ardılı da seversin. Muhtemelen, bu umarsızca zıplayıp ateş ettiğin aksiyon oyununu oynadığına pişman olmayacaksın.

NHM Alive
4,99 USD / iOS

Belki biraz pahalı ama İngiltere’deki Ulusal Tarih Müzesi’ni görmekten keyifli ne olabilir? Uygulama yardımıyla, tükenmiş canlı türlerini tanıyabilir, sanal meşaleyi yakarak gece moduna girerek, hangilerinin canlandığını görebilirsin.

Audible
Ücretsiz / iOS, Android

Uykuda dil öğrenme iddiasındaysan, Audible’daki 150 binden fazla sayıdaki sesli kitabı dinleyebilirsin. Tabii bunu uyanık da yapabilirsin, üstelik Facebook ve Twitter’da da dinlediğin kitapları paylaşman mümkün.

Cook, Serve, Delicious!
4,99 USD / iOS

Düşündüğün gibi tavaya atacağın şeyleri anlatan bir uygulama değil. Aksine, göründüğünden de derin ve canlı grafiklere sahip bir restoran simülasyonu. Yaşasın! Tavaya atacağın şeyleri içeren bir mini oyun da içeriyor.

The Cave
4,99 USD / iOS, Android

Alışılmadık bir grup arasından ekibini seç, adı sanı bilinmeyen bir mağaraya dal ve zorlu bir macera başlasın. Aslında, takımını çoktan seçtin bile. Çünkü The Cave’in yaratıcısı, Monkey Island serisinin yaratıcılarından Ron Gilbert.

Fitbit
Ücretsiz / iOS

Bir zamanlar yalnız ve özel olan Fitbit, artık benzer bir yığın fitness cihazına karşı. Bir saniye! Uygulamayı güncellediler, böylece iPhone’un M7 hareket eşişlemcisi tek başına yaptığın spor aktivitesini takip edebiliyor.

Switchr
Ücretsiz / Android

Şunu inkâr edemeyiz: Android birçok arayüz, uygulama ve uygulama çalıştırıcı ile tam bir karmaşa. Özellikle de birden fazla Android’li cihazın varsa… Çözüm bunu hepsine kurman ve her şeyi bununla çalıştırman!

Pindrop
Ücretsiz / iOS, Android

Konumuz sosyal haritalar. Barda yanında oturanı etiketlemekten bahsetmiyoruz. Aslında şöyle; sevdiğin kafeleri, kitapçıları, barları işaretleyebileceğin ve bu listeleri başkalarıyla paylaşabileceğin bir uygulama bu. Google Haritalar harika olabilir ama şehrin en iyi hamburgercileri haritasını gördükten sonra, fikriniz değişecek. Mesela biz de, en iyi patso listesi başlatmaya karar verdik.