Stuff

Modüler telefona yeni soluk: Moto Z

LG’nin veya Google’ın Ara projesi sizi modüler telefon konusunda yeterince heyecanlandırmadıysa size yeni bir önerimiz var. Lenovo’nun pazara sürdüğü yeni telefon Moto Z modüler yapısıyla dikkatleri çekiyor. Moto Mods adı verilen modüler aksesuarlar sayesinde Moto Z’ye ses sistemi, projektör gibi birçok modülü ekleyebileceksiniz.

Moto Z ve Moto Z Force’tan oluşan bu seri birbirine yakın özelliklerle dikkat çekiyor. Teknik özellikler ise şu şekilde:

Moto Z

Moto Z Force modelinde farklı olarak

 

Her iki modelde de modüler parçalar telefonun arka kısmında bulunan manyetik noktalarla birbirine bağlanıyor.Bu sayede bağlantı yapmak kolaylaşsa da telefonun inceliği biraz daha artmak zorunda kalıyor.

Lenovo, SoundBoost Mod için JBL ile çalışmış. Hoparlör sisteminin içerisinde 2 adet 3 watt’lık ses sürücüsü bulunuyor. Ayrıca 1000 mAh bataryayı da içerisinde bulunduran sistem telefonun gücünden  çalmıyor. Power Pack Mod ise harici batarya sistemi. Telefona 2220 mAh batarya eklemiş oluyor. Insta-Share Mod ise 70 inç boyutunda 480p kalitesinde yayın yapmanızı sağlıyor.