Stuff

Oyunculara özel ödeme kartı artık ihtiyacınız olan her yerde geçiyor

Geçtiğimiz şubat ayında düzenlenen bir lansmanla basına ve oyun dünyasına tanıtılan PaybyMe Kart artık oyuncular neredeyse, orada. Oyuncuların tüm favori platformlarında artık PaybyMe Kart ile hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde harcama yapılabiliyor.

PaybyMe ekibi, oyunculardan gelen yoğun taleplere sessiz kalmadılar ve böylece PaybyMe Kart, konsol ve uygulama mağazalarınaçok hızlı bir giriş yaptı.

Kart sahiplerinin “Büyük Steam Yaz İndiriminden” yararlanabilmesi için tam da indirimin başladığı 12 Temmuz günü PaybyMe Kart, Steam’de kullanılmaya başlandı. Aynı gün içerisinde Origin ve PlayStation Network’te de geçmeye başlayan PaybyMe Kart, ertesi gün iTunes ve Google Playstore’u da işyeri ağına kattı. Devam eden haftada ise PaybyMe Kart’ı XBOX Live, Samsung Appstore ve Son Teklif’te de kullanıma açan firma yetkilileri, kart kullanıcılarının istekleri kapsamında benzer sürprizlere devam edeceklerini söylediler.

Kart sahiplerinden herhangi bir ücret almayan firma, aksine ilk çıktığı günden bu yana sürekli oyunculara özel fayda kampanyaları düzenliyor. İlk 2 bin başvuru 10 TL yüklü kartla ödüllendirilmiş, ilk ay da anlaşılan işyerlerinde yapılan alışverişlere otomatik olarak %10 indirim düzenlenmişti.