Konica Minolta Türkiye’nin yeni başkanı Toshiyuki Yamada oldu

Toshiyuki Yamada, 1 Temmuz 2013 tarihi itibariyle Konica Minolta Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu

Ofis ve profesyonel dijital baskı sistemleri konusunda faaliyet gösteren Konica Minolta’nın Türkiye’deki şirketi Konica Minolta Türkiye’ye yeni Yönetim Kurulu Başkanı atandı. Haziran 2012 tarihinden beri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Toshiyuki Yamada 1 Temmuz 2013 itibariyle şirketin Yönetim Kurulu Başkanı oldu.. Kasım 2012’den beri kurula başkanlık yapan Roman Tihelka’nın Yönetim Kurulu üyesi olarak şirketteki aktif görevini sürdüreceği belirtildi.

Başkanlık görevini Roman Tihelka’dan devralan Toshiyuki Yamada, Şubat 2012’de Türkiye’deki distribütörünü satın alarak Konica Minolta Türkiye adıyla güçlü bir şekilde pazarda yerini alan Tokyo merkezli Konica Minolta’nın orta vadede pazarın lider markası olmayı hedefliğini söyledi.

Konica Minolta’nın Türkiye ile birlikte dünyada 50’nin üzerinde ülkede faaliyet gösterdiğini belirten Yamada, “İstanbul genel merkezimiz, Antalya bölge ofisimiz ve Türkiye geneline yayılmış 45 bayimiz bulunuyor. Türkiye’deki mevcut organizasyonumuzu daha da güçlendirmek ve operasyon alanımızı genişletmek adına önümüzdeki dönemde de Türkiye’deki yatırımlarımıza devam edeceğiz.” dedi.

İlgili Yazılar