Spotify Türkiye’de!

Spotify

ABD ve Avrupa’da büyük bir kitle tarafından kullanılan popüler müzik platformu Spotify, geçtiğimiz hafta Türkiye ofisini kurmuştu; servis bugün resmi olarak ülkemizde kullanıma sunuldu.

Bilgisayarından Spotify ile müzik dinlemek için hiçbir ücret ödemen gerekmiyor. Sevdiğin şarkıları bulabilir, arkadaşlarını ve sanatçıları takip edebilir, sevdiğin müzik türlerini çalan radyo istasyonlarını dinleyebilirsin. Ücretsiz olarak alabileceğin bu serviste reklamlarla karşılaşıyorsun. Eğer reklam görmek ve duymak istemiyorum diyorsan, Spotify’ın Limitsiz isimli üyelik modelini tercih edebilirsin. Bununla aylık 4,99 TL ödeyerek bilgisayarından reklamsız müzik dinleyebiliyorsun.

Şayet Spotify’ı mobil cihazından kullanmak istiyorsan aylık 9,99 TL ödemek durumundasın. Premium adı verilen bu üyelik modelinde, mobil cihazından kesintisiz müzik dinlerken hiçbir reklam görmüyorsun ya da duymuyorsun. 9,99 TL gözünü korkutmuş olabilir. Premium üyelik ilk ay ücretsiz olarak sunuluyor. Buna değer mi diye soruyorsan denemende fayda var.

Spotify’a buradan giderek hemen bir hesap oluşturabilir ve 20 milyonu aşkın şarkıdan oluşan arşivi dinlemeye başlayabilirsin.