Millenicom'dan yeni eğlence kutusu: DopingBox

Telekomünikasyon sektörünün alternatif operatörlerinde olan Millenicom, yeni evde eğlencenin ürünü DopingBox’ı tanıttı.

DopingBox hem televizyonu Akıllı TV’ye çeviriyor hem de kullanıcılarına sevilen yerli, yabancı yüzlerce film ve diziden dilediğini ek bir ücret ödemeden yüksek kalitede izleme imkanı sunuyor. Android işletim sistemiyle çalışan DopingBox’a, Google Play platformunda bulunan oyun ve uygulamalar yüklenebiliyor. Cİhaz üzerinden Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara bağlanmak, YouTube üzerinden video izlemek ve Spotify, Tunein üzerinden müzik dinlemek mümkün.

Airmouse kumandası ile televizyonların büyük ekranında zevkli bir internet deneyimi sunabiliyor. Millenicom, yaklaşık 2,5 milyon TL yatırım ve iki yıllık çalışma sonucunda ortaya çıkan ürünü DopingBox ile bir yılın sonunda mevcut abonelerinin yüzde 30’unun evinde olmayı hedefliyor.

Millenicom Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Kuyulu, internetin yaygınlaşması ile dünyada yaşam biçiminin, televizyon izleme alışkanlıklarının hızla değiştiğini vurguladı ve ekledi: “Araştırmalara göre internet, yoğun olarak video izlemek, oyun oynamak, müzik dinlemek  ve sosyal medya çevrimiçi alışveriş için kullanılıyor. Kullanıcılar, ayda ortalama 210 video izliyor. 15-34 yaş aralığı ise en çok video izleyen segment. Artık istediğimiz içeriği istediğimiz anda seyretmek istiyoruz. Bunun yanı sıra sosyal medya da internet kullanıcılarının öncelikleri arasında, kullanıcıların yarattığı içerikler ve paylaşımlar en çok izlenen videolar. Tabi bütün bu trafikte kullanılan araçlar bilgisayar, cep telefonu ya da tabletler. Biz burada mevcut kullanım şartlarını yukarı çekmek ve çevrimiçi video deneyimini büyük ekrana taşıyabilmek için ne yapabiliriz diye düşünürken, sektör tecrübemizin ve başarılı ekibimizin katkılarıyla DopingBox’ı hayata geçirdik. Çevrimiçi videoları büyük ekran keyfine taşımak için artık pahalı televizyonlara ya da bilgisayarları televizyona bağlamaya gerek yok. Ayda 1 DVD fiyatına hem internetin sınırsız içeriği hem de yüksek kaliteli yüzlerce film DopingBox’la televizyonlarınızda. Evinizde hangi televizyon platformunu kullanıyor olursanız olun DopingBox kullanabilirsiniz. Evinde 2 Mbps hızında internete sahip olan herkes DopingBox’ın eğlenceli dünyasında yerini alabilir. İnternet kullanıcıları DopingBox’ı kolayca deneyimleyebilsin diye DopingBox’ı 9,99 TL’den başlayan çok avantajlı bir tanışma fiyatı ile sunuyoruz.”