Giyilebilir teknolojinin geleceği | CES 2016

turkcellStuff, Turkcell’in katkılarıyla CES 2016‘dan bildiriyor.

Etkinlikten haberlerin tamamını burada bulabilirsiniz.

 

Akıllı saatler ve sağlık cihazlarıyla dikkat çeken giyilebilir teknolojiler 2016’da yükselişe geçecek.

2015 yılında akıllı saatler gündemimizi oldukça meşgul etse de FitBit en çok satan giyim teknolojilerinden biri olarak anılacak.

CES 2016’da Fitbit’in büyük bir yenilikle yer alacağı biliniyor. Firmanın koçluk ve stres kontrolü hizmetlerinin yanı sıra büyük giyim markalarıyla işbirlikleri yapması da bekleniyor.

Firmanın ezeli rakibi Misfit de fuarda olacak. Saat devi Fossil tarafından satın alınan şirketteki yenilikleri de tabii ki Stuff sayfalarında bulabileceksiniz.

Çinli teknoloji devi Huawei’nin ise kadınlara özel bir akıllı saat modelini tanıtacağı konuşuluyor.

atol glasses

Fransız firması Atol tarafından geliştirilen gözlükler normal bir gözlüğü andırsa da, kaybolduğunda akıllı telefonunuz tarafından bulunabilen bir sistemle donatılmış. Teknolojiyle barışık büyük annelerimiz bu ürünü çok sevecek.

pitpat

Yalnızca insanlar tarafından giyilebilir teknolojiler değil hayvan dostlarımız için de çok yararlı ürünleri bu fuarda takip edebileceğiz. Örneğin su geçirmez PitPat ile köpeğinizin ne kadar yürüdüğünü, dinlendiğini ya da oyun oynadığını görebileceksiniz.

Tüm bu cihazlar ve giyilebilir teknolojinin geleceğine dair fikir verecek olan pek çok ürün CES 2016’da görücüye çıkacak.