En iyi 5 PlayStation VR oyunu

Playstation VR’ın çıkış tarihini öğrenmemizin ardından şunu anladık ki ızdırap verici bekleyişimiz 13 Ekim’e kadar devam edecek. Kendi VR setimizi elde ettikten sonra oynayabileceğimiz oyunlara yenileri eklendi ve oyun sayısı gitgide artıyor.

Sizi en fazla heyecanlandırabilecek 5 PS VR oyununu derledik. İşte o oyunlar;

Batman: Arkham VR

Aksiyon içeren v oldukça iyi bir hikâyesi olan Batman, VR setiyle beraber oyuncuları oldukça etkileyen bir oyun olacak gibi görünüyor. Ekim ayında PlayStation için mevcut olacak.

Farpoint

PlayStation VR setine para verdiğinizi ve verdiğiniz paranın boşa gittiğini ve setin tam olarak kullanılamadığını bir düşünün. Farpoint bu duruma engelleyecek bir oyun. Hedef seçme kumandasıyla mükemmel bir deneyim sizleri bekliyor.

playstation_vr_aim_controllerfarpoint2

Robinson

Hayatta kalma mücadelesi ve maceralı yaşamı VR deneyimiyle birlikte yaşayacaksınız. 13 Ekim yine bekleyeceğimiz bir tarih olarak kayıtlara geçiyor.

Resident Evil 7

VR sistemiyle oynanmasının yanı sıra, televizyonlarda Xbox’ta ve hatta PC’de bile oynayabileceksiniz. VR ile olan uyumundan aldığınız haz diğerleri ile kıyas tutulamaz olsa da.

RIGS

PS VR üzerinde çıkacak olan oyun, birincil kişi bakış açısından oynanan, fütüristtik mekanizmi temel alıyor. Çoklu oyuncu ile oynanabiliyor oluşu oyunu daha da keyifli bir hale getiriyor. RIGS’in hızı  ve oyun içi akıcılığı VR için oldukça uygunluk gösteriyor.