İlk İnceleme: Huawei MediaPad M3

Huawei‘nin yeni tableti MediaPad M3 spot ışıklarını üzerine çekti… Nedeniyse bir önceki versiyonu MediaPad M2’ye göre en son teknolojiye sahip bir devam cihazı olması… 

huawei_mediapad_m3_1

Cihaz iç organlarını yenileyerek ve daha yüksek çözünürlüklü bir ekranla çıkışını yaptı. Android’in son versiyonuna sahip ve elleriniz arasında rahatlıkla kullanabilmeniz için ideal bir küçüklüğü var. Huawei IFA’da M3’ün üzerindeki örtüyü kaldırarak çok yeni tanıttı ama biz cihazın ilk incelemesini yaptık bile…

huawei_mediapad_m3_10

MediaPad M3’teki metal çerçeve P9 akıllı telefonundakine benzeyen, elde tutulduğunda daha ince hissettiren köşelere sahip. Cihazda tek bulabildiniz alt kısmında yer alan microUSB girişi. USB-C girişi ararsanız bulamayacaksınız. 

huawei_mediapad_m3_6

Beyaz ve gümüş bitimli renk dokusu iPad’i andırıyor. Yine de bu tasarımda yer verilen ve kamerayı çevreleyen plastik şeridin hayranı değiliz. 

huawei_mediapad_m3_4

Üst ve alt kısımda yer alan ayrı hoparlörler güzel bir dokunuş olmuş. Bunun için ses uzmanı Harman Kardon ince ayarlamaları yapmış. Tableti tuttuğunuzda size en iyi sesi sunuyor. Bundan böyle YouTube videolarını açtığınızda kulaklıklarınıza ulaşmaya çalışmayacaksınız. 

huawei_mediapad_m3_12

Huawei’nin kendi Kirin 950 CPU bu şovun arkasındaki güç. Cihazı kendinize göre kişiselleştirebilmeniz için pek çok araç var. Böylece sevmediğiniz bir şeyi kendinize göre uyarlayabiliyorsunuz. 

huawei_mediapad_m3_15

Hala kalabalık ortamlarda tabletiyle fotoğraf çekenlere karşı hoşgörülü değiliz. Ama cihazın sahip olduğu 13 MP sensörlerin doğru düzgün fotoğraflar çekebildiğini belirtelim. 8.4 inç ekranı size doğal renklere sahip detaylı bir fotoğraf sunuyor.

huawei_mediapad_m3_2

Huawei henüz cihazın fiyatını paylaşmadı ve bunu tanıtım sonrası öğrenmiş olacağız. Cihazın detaylı incelemesiyle de tanıtım sonrası karşınızda olacağız.

Teknik özellikler

Ekran: 8.4 inç,  2560×1600 LCD

CPU: Kirin 950

Batarya: 5100mAh

İşletim sistemi: Android 6.0.1.