İnceleme I Pokémon Go Plus

Milyonlarca insan bu yaz Pokémon Go sayesinde parklarda, bahçelerde Pokémon avlamak için kilometrelerce yürüdü, internet paketlerini ve telefon şarjlarını bitirdi. Eski popüler günlerinden uzaklaşan Pokémon Go şimdi ise Pokémon Go Plus ile tekrardan konuşulmaya başlandı. 35 dolar satış fiyatına sahip, kolunuza veya pantolonunuza takabildiğiniz Pokémon Go Plus ile artık Pokémon yakalamaya yeni bir soluk geliyor.

stuff_pokemon_go_plus_lead

Bluetooth ile telefonunuzla eşleştirdiğiniz Pokémon Go Plus sayesinde telefonunuza bakmaya gerek kalmadan etrafınızda Pokémon olup olmadığını bulmanızı sağlıyor.

pokemon_go_screen_4

Çok renkli LED aydınlatmaya ve titreşime sahip olan Pokémon Go Plus yakın çevrenizde yakalanmayı bekleyen Pokémon olduğunda titreşim verip yeşil ışıkla da kullanıcısını uyarıyor. Benzer şekilde çevrenizde PokéStop varsa titreşim ve mavi ışıkla sizi uyarıyor.

Pokémon Go Plus ile Pokémon avlamak çok kolay değil. Bu yüzden öncesinden çalışmanız gerekli. LED yeşile döndüğünde telefonunuza gerek kalmadan sizin için Pokéball’u fırlatıyor.

stuff_pokemon_go_plus_verdict

 

Pokémon Go Plus’ı akıllı telefonunuzdan 10 metre uzaklaştırabiliyorsunuz. CR2032 olarak adlandırılan saat piliyle çalışan cihaz yaklaşık 100 gün sizi pil derdinden kurtarıyor.

Pokémon Go Plus oyun dünyasını değiştirecek mi? Eğer hala oyunu hayatınızın bir parçası olarak görüyorsanız artısı olacaktır. Telefonunuzu cebinizden çıkarmadan Pokémon avlamak zevkli olsa da sonuçlar her zaman başarılı olmuyor.

Beğendiklerimiz

  • Telefonunuzun bataryasını koruyor
  • Telefonunuzu her zaman elinizde tutma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.
  • Oyun oynamadığınız sürede adımlarınızı sayıyor

Beğenmediklerimiz

  • Eski fanları geri getirmesi zor
  • Pokémon avlamak çok kolay değil