En iyi 10 Apple Watch kayışı

Apple Watch, Series 2 ile yeniden güçlü bir çıkış yaptı. Biz de bu vesileyle en favori kayışlarımızı sizin için derledik…

apple-watch-straps-main

Pugo

pugo-top-watch-apple-kayış

Pugo firmasının ürettiği bu paslanmaz çelikten kayış, su geçirmez yeni saatinizle güzel bir uyum yakalayacak. 

Casetify 

casetify-strap-apple-kayış

Casetify pek çok eğlenceli kayış sunuyor ancak yine de en dikkat çeken tamamen kendi zevkinize göre tasarlayabileceğiniz bu kayışlar… Online servisiyle, Facebook ya da Instagram hesabınıza bağlanabilir ve seçtiğiniz bir fotoğrafı kayışınıza ekleyebilirsiniz. Fotoğraflarınızın yüksek çözünürlüklü olmasına dikkat edin. 

SevenSixteen Click

click-strap-adaptors_0-apple-kayış

Bu aslında teknik olarak bir kayış değil. Çünkü bu Apple Watch’unuz için üretilmiş metal bir adaptör. 

Wristouch Italian Leather

wristouch-strap-apple-kayış

Bu markanın çok kaliteli ve şık kayışlardan oluşan geniş bir yelpazesi var. Bu deri kayış ise sportif saatinizin aynı zamanda stil sahibi olduğunu da gösterecek. 

Apple Woven Nylon

apple-watch-nylon-strap-apple-kayış

Apple’ın resmi olarak satışa sunduğu kayışlardan biri olan Woven Nylon, çok rahat bir kullanım sunuyor. Farklı renk seçeneklerinden seçiminizi yaparak tarzınızı oluşturabilirsiniz.

Apple Hermés 

apple-watch-strap-hermes

Apple’ın Watch Series 2 ile ilgili etkinliğinde tanıttığı bir diğer iş birliği Hermes markasıyla yaptığı oldu. Lüksü sevenler ve Apple Watch’una daha pahalı kayışlar isteyenler için çok uygun. 

Japace Magnetic 

japace-leather-loop-strap-apple-kayış

Apple’ın deri Loop kayışlarına uygun fiyatlı alternatif isteyenler Japace magnetic kayışlara göz atmalı zira fiyatları 30 dolardan başlıyor. 

Sanday 

sanday-strap-apple-kayış

Apple’ın orijinal kayışıyla benzerlik gösteren modellerden biri de bu. Ve yine bu da orijinaline göre çok uygun bir fiyat etiketine sahip. Paslanmaz çelik bir yapıya sahip buy kayışlar 35 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip. 

Apple Watch Sports

apple-watch-sports-strap-apple-kayış

Apple Watch’unuzu yağmur çamur demeden yapacağınız egzersizler sırasında kullanacaksanız bu pek çok koşula dayanıklı, şirketin kendi sunduğu kayış ihtiyaçlarınıza cevap verebilir. 

Lucrin

lucin-apple-watch-goat-leather-strap-apple-kayış

Bu keçi derisi kayış biraz daha yüksek fiyatlı tarafta kalıyor. Farklı renk seçenekleriyle bu kayışları kendinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz. Bileğiniz ve saatiniz için en uygun olanı seçmek size kalıyor.