Bose SoundTouch 300: hem ince hem çok kaliteli ses yayıyor

Yeni bir 4K televizyon aldıysanız onun yanına yakışacak en güzel şey Bose’un SoundTouch 300 isimli bu ses sistemi olabilir.

 bose-soundtouch-300

Yeni kablosuz ses ürünlerinden hangisini alacağınız konusunda kafa karışıklığı mı yaşıyorsunuz?

Hemen size yardımcı olalım. Yeni ve kablosuz Bose ürünleri fırından çok taze çıktı. Bizce SoundTouch 300 soundbar sizin için iyi bir seçim olabilir.

bose-soundtouch-300-lifestyle

Neden mi?

Çünkü soundbarlar artık her geçen gün televizyonların daha geniş ekrana sahip olması ve incelmeleriyle daha fazla cazibeli hale geliyor. 65 inç bir 4K’ya yatırım yapıyorsanız onu çok güçlü ses sistemlerinden biriyle tamamlamanız gerekiyor. SoundTouch 300 de 5.7 inç’lik hem ince ve kaliteli materyallerden üretilen şık yapısıyla bu seçenekler arasında en üstlere çıkıyor. Küçük yapısından nasıl böyle kaliteli bir ses çıkıyor diye düşünüyorsanız Acoustimass 300 isimli subwoofer bass karşılığını veriyor. Bose’un ADAPTiQ isimli kalibrasyon sistemi odanızın büyüklüğünü ölçüyor ve hoparlörü ona göre kalibre ediyor. Bir de HDMI giriş ve çıkışına sahip bu da 4K görüntünün ağırlığını kaldırabileceği anlamına geliyor. Bluetooth, Wi-Fi ve NFC ise size hızlıca telefon, tablet ve laptoplarla kablosuz bağlantı kurma imkanı verecek. SoundTouch 300 satışta, detaylı incelememiz ise çok yakında. O yüzden bizi okumadan hemen satın almayın. 

bose-soundtouch-300-with-sub-and-speakers