Ayaklarınızı sıcak tutan teknoloji

Soğuk havaların kendisini hissettirmeye başladığı bugünlerde herkesin ortak konusu üşümek. Mont, bere, eldiven gibi çözümlerle soğuklara karşı koysak da üşüyen ayaklar için kışlık bot ve kalın çorap gibi geleneksel yöntemler dışında çok alternatif yok. Eğer bu geleneksel çözümler yeterli gelmiyorsa İsviçre’den teknolojik bir çözüm var.

+T firmasının ürettiği +Winter isimli bu ped ayakkabınızın tabanına yerleştirilerek soğuk kış günlerinde ayaklarınızın sıcak kalmasını sağlıyor. Kablosuz şekilde şarj olan bu pedleri uygulaması üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Uygulama üzerinden dilediğiniz sıcaklığa getirip ayağınızın o sıcaklıkta kalmasını sağlıyor. Uygulaması üzerinden şarj durumunu da görebiliyorsunuz.

winter

Yaklaşık 5 saat boyunca ayağınızı ısıtan +Winter, suya ve ateşe dayanıklı yapısı sayesinde outdoor aktiviteleri için de uygun.

winter_2

Kickstarter’da fonlanan +Winter 119 İsvire Frangı’ndan başlayan fiyatlarla destekçi bekliyor. Destekçilere ürünler Aralık 2017’den itibaren gönderilecek. Bu kış için eski nesil yöntemlere devam etmeniz gerekli.

İlgili Yazılar