Netflix ailenin en küçük bireylerini yılbaşında da unutmuyor

Yılın son günü için neredeyse bütün planlar hazır ama gözden kaçan “ufak” ama önemli bir ayrıntı var. Neden bahsettiğimizi merak ediyorsanız açıklayalım: Ailenin en küçük bireylerini idare etmenin ne kadar zor olabildiğini unutmuş olabilirsiniz. Tam bu noktada Netflix devreye giriyor. Netflix’in yılbaşına özel bölüm çekilen çocuk programlarıyla bu yıl hem yılbaşı geri sayımını tüm ailece yaşayabilir, hem de ailenin küçük bireylerinin erkenden yatağa girmesini sağlayabilirsiniz

Word Party, Puffin Rock, Luna Petunia, Beat Bugs, All Hail King Julien, Skylander’s Academy, Project Mc2, Fuller House, Chasing Cameron ve DreamWorks Trollhunters gibi her yaştan çocuk grubuna hitap eden Netflix Orijinal çocuk programlarının yılbaşı özel bölümlerini açın ve evin küçükleri için parti her zamankinden biraz daha erken başlasın. Çocuğunuzun dilediği an, onların en sevdiği karakterler eşliğinde geri sayım heyecanını yaşayın, gecenin geri kalanı da sizin olsun!

Tüm yılbaşı özel bölümlerini, 28 Aralık itibariyle Netflix’te internet bağlantılı tüm cihazlarda izlemeye başlayabilirsiniz.