Akıllı telefonunuzda oynayabileceğiniz Snake dışındaki nostaljik oyunlar

Her gün birbirinden etkileyici yeni mobil oyunlar uygulama marketlerdeki yerlerini alıyorlar. Bu yeni oyunların bağımlılık yapan hikayeleri ve göz kamaştırıcı grafiklerine rağmen insan bazen eski cep telefonunda oynadığı oyunları oynamak istiyor. Biz de sizi sevindirecek güzel haberlerle karşınızdayız. İşte akıllı telefonunuza indirebileceğiniz nostaljik oyunlar…

Snake ‘97

Geçmişte Nokia telefona sahip herkesin bir kez de olsa oynadığı bu oyunda pek çok kişi saatlerini harcayıp rekora koşmak için uğraştı. Eğer bu yılanı özlediyseniz ücretsiz olarak akıllı telefonunuza indirebilirsiniz.

Metal Slug 3 

Bu 2D arcade oyununda havalı silahınızla canavarlara karşı mücadele etmeyi özlediyseniz o zaman Metal Slug 3 versiyonunu hemen indirip oyun keyfine başlayabilirsiniz.

Space Invaders

Bu klasik arcade oyunu da bir dönem pek çok kişinin kalbini ve zamanını çalmıştı. Eğer evinizde bu oyunu oynayıp nostalji yapabileceğiniz bir arcade oyun makinesi yoksa o zaman hemen akıllı telefonunuza indirmelisiniz.

Mega Man X

iOS için yeniden elden geçirilen ve Capcom tarafından sunulan oyun orijinal versiyonuna oldukça benziyor. Ancak sadece iOS cihazlar üzerinden oynanabiliyor.

Crazy Taxi City Rush

Tüm zamanların en iyi arcade oyunları arasında gösterilen Crazy Taxi, 90’lı yılların müziğiyle gerçekten bağımlılık yapıcı türden bir oyun.

Sonic the Hedgehog 2

Sega bu sevilen mavi kirpiyi mobil cihazlara taşıyor. Orijinal Sonic oyunu da bulunabiliyor olsa da, Sonic 2 bizden övgüleri kazanan oyun oldu.

Pac- Man

Pac-Man’in yer almadığı bir nostaljik oyunlar listesi düşünemiyoruz. Bu efsane oyun mobilde de hala eski popülaritesini koruyarak oynanmaya devam ediyor. Mobil cihazınıza indirmek istemiyorsanız buradan tarayıcınız üzerinden de oynayabilirsiniz.

İlgili Yazılar