Samsung’tan yeni mobil aksesuarlar

Samsung Electronics, yeni aksesuarını Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunduğunu açıkladı. Aksesuarlar arasında kablosuz hoparlör, kulaklık ve taşınabilir şarj cihazları yer alıyor.

Koleksiyonun dikkat çeken ürünleri arasında şişeye benzeyen tasarımıyla ön plana çıkan kablosuz hoparlör yer alıyor. Kablosuz şarjı ve harekete duyarlılık özellikleri sayesinde ise cihazı kontrol etmek çok farklı. Örneğin, hoparlörün dahili 16M renkli LED ışığının parlaklığını ayarlamak için, cihazı su döker gibi aşağı tutmak yeterli. Sallama hareketi ise ışığın rengini değiştiriyor. Lux Manager App sayesinde ürün tamamen kişiselleştirilebiliyor.

Su ısıtıcılarından ilham alınarak tasarlanan taşınabilir şarj cihazı ise 5,100 mAh ve 10,200 mAh güç üreten mavi ya da pembe renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Mobil şarj cihazının destek kabloları, telefonu belirli bir açıda sabitleyerek bir stand gibi kullanılabiliyor. Ayrıca, cihaza LED ışığı takılarak bir el feneri gibi kullanılabiliyor.

Samsung’un, Türkiye’de piyasaya süreceği bir diğer aksesuar da kablosuz hoparlör. Hareket halindeyken de müzik dinlenmesi için tasarlanan bu hoparlör, suya dayanıklılığı ile öne çıkıyor.

Samsung’un beşinci yeni aksesuarı ise dikdörtgen tasarımlı bir kulaklık. Düğümlenmeyen kabloya sahip olması nedeniyle karışan kablo derdini ortadan kaldırıyor.

Tüm bu aksesuarlar,  SamsungWA web adresinden satın alınabilir.

* Samsung Lux Manager uygulaması, 4.2.2 veya daha yüksek Android işletim sistemine sahip Samsung mobil cihazlarıyla uyumludur. 

İlgili Yazılar