Galaxy S7’ler resmen Android 7.0 güncellemesi almaya başladı

Samsung’un amiral gemisi görevini üstelenen telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, sonunda  Android 7.0 Nougat güncellemesi almaya resmen başladı. Güncellemeyle birlikte Galaxy S7 kullanıcıları birçok yeniliği kullanabilecek.

  • Kullanıcı ara yüzü Quick Interface güncellemeden etkilenen özelliklerden biri oldu. Daha temiz görüntüye sahip olan Quick Interface’de uygulamalara daha hızlı ulaşmak için gruplamanıza imkan veriyor. Direct Replay özelliği ile ise kullanıcılar bildirimler üzerinden gelen mesajlara yanıt verebilecek.
  • Kullanıcılar güncellemeyle birlikte bölünmüş ekranı daha verimli kullanabilecek. Ayrıca pop-up pencere özelliği sayesinde aynı anda 7 uygulamaya ulaşabilecek.
  • Yeniliklerden biri ise performans modları olacak. Burada kullanıcılar oyun, yüksek performans, dengeli ve eğlence modlarını arasında seçim yapabilecek. Kullanım tarzına göre kullanıcılar modlar arasında seçim yapabilecek. Örneğin yüksek performans modunda batarya tüketimi yüksek olurken dengeli modu seçen kullanıcılar ise günlük ihtiyaçlarını karşılayacak performansa kavuşacak.
  • Samsung Pass özelliği ise parmak izi okuyucusuna yeni özellikler kazandıracak. Kullanıcıların destekleyen internet siteleri ve uygulamalara parmak izini okutup girmesi mümkün olacak.

Fakat güncellemelerden yararlanmak için biraz daha beklemek gerekli. Samsung, güncellemeyi öncelikle İngiltere, Amerika ve Çin’de bulunan kullanıcılara sunmaya başladı. Türkiye için henüz bilgi bulunmuyor.

İlgili Yazılar