TomTom’dan akıllı bileklik

TomTom, Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı‘nda (IFA 2016) yedi yeni ürün tanıttı: TomTom VIO, TomTom TOUCH, TomTom ADVENTURER, TomTom SPARK 3, TomTom CURFER, TomTom RUNNER 3 ve TomTom GO satnav range.

TomTom Touch, şirketin ilk fitness takip cihazı olma özelliğini taşıyor. Bileklik uykuda olduğunuz sürenin de dahil olduğu tüm gün boyunca kalp atışlarını takip edip kalori ve adım sayma gibi işlemleri de gerçekleştiriyor.

1472807041_TomTom_Touch_2

 


 

TomTom GO satnav range bir uydu navigasyonu. Gerçek zamanlı trafik bilgileri sunan ürün PC’ye bağlanmanıza gerek bırakmayan Wi-Fi, Siri ve Google Now entegrasyonuna sahip.

tomtom-go


 

TomTom VIO, scooter için özel olarak tasarlanmış ilk navigasyon cihazı olarak önem taşıyor. Cihaz güçlü bir görsel destek sağlıyor.

1472807055_TomTom_VIO


 

TomTom CURFER araçlar için bir performans izleyici ve bu sayede aracın daha az yakıt harcamasını sağlıyor.

1472807033_TOMTOM_CURFER


 

TomTom ADVENTURER markanın Outdoor saati olarak ön plana çıkıyor. Kalp atış hızı ölçebilen, kalori ve adım sayabilen saat; mesafe, yükseklik ve boylam gibi değerleri de takip ederek doğa sporları yapan kişilere yardımcı olmayı vaat ediyor.

1472807035_TomTom_Adventurer_2


 

TomTom SPARK 3 ve TomTom RUNNER 3 de şirketin GPS özellikli olarak hazırladığı iki saati. Bu GPS spor saatleri geniş bir renk yelpazesine sahip kayış seçenekleriyle geliyor. TomTom SPARK 3’ün en önemli farkı ise rota keşif özelliği. Bu sayede kullanıcılar başlangıçtaki ve mevcut konumlarını görebiliyor.

tomtom-spark