Snyper One 2016’nın en büyük trendi olmaya aday

İlginç! Burada neler oluyor?

Öncelikle 2016’nın tüm cihazlarına baktığımızda ön plana çıkan detayın modülerlik olduğunu görebiliyoruz. USB-C girişine sahip dönüştürücünüz varsa laptop’la bağlantı kurabilir, Lightning girişinden cihazları telefonunuza bağlayabilir, aksiyon kameranızdan çektiğiniz görüntüleri anında istediğiniz yerden kontrol edebilirsiniz. Yani artık olay oldukça basit ve neredeyse tüm cihazlar birbirleriyle bir şekilde bağlantı kurabiliyor.

snyper2

Peki bu bir modüler saat mi?

Evet ama ilk modüler saat değil. Pop Swatch’ı hatırlıyor musunuz? Ya da birkaç yıl önce çıkan Lego saatleri? Tabii bu saatin özellikleri diğer renkli aksesuarlardan biraz daha farklı. Bu bir Snyper One ve isminden de anlaşıldığı gibi bu saat silahları cool bulan insanlar için. Yan tarafında da lazerli bir el feneri bulunuyor.

snyper_main

Ama biz silahların cool olduğunu düşünmüyoruz.

Kesinlikle biz de. Bu sebeple birinden öç alma fantazimiz de genellikle sosyal ağlarla sınırlı kalıyor. Ama belirtmeliyiz ki biz bu saati oldukça beğendik. 100 metreye kadar su geçirmez olan saatin İsvceç yapımı otomatik mekanizması bulunuyor. Özellikleri ve görkemli dış görünüşüyle dikkat çeken saatin fiyatı ise 8200 dolar.