En iyi 7 inçlik Android tabletler

Bildiğin gibi, piyasadaki tek küçük ekranlı tablet iPad mini değil. Bu Android’ler, Apple’ın miniğinden daha ucuz ve her birinin kendine has özellikleri var.

Vestel Onyx VP70 / Aile için en iyi

Vestel Onyx VP70 Android

Olayı nedir?
Bu tabletin medya içeriğini keyifle görüntülemeyi sağlayan 16:9 oranındaki ekranını çok sevdik. Rakipleri 16:10 oranında ekrana sahip oldukları için, HD filmlerde alttan ve üsten daha fazla siyah bant gösteriyorlar. Sadece 350 g olması ise taşınabilirliğini pekiştiriyor. 8 GB dahilî kapasitesine depolayacağın medya içeriklerini tek dokunuşla TV’ye aktarabilmek ise en çarpıcı yanlarından. Bu özellik, bilhassa aileyle televizyon başındayken fotoğraf görüntülemek için birebir. “Oğlanın sünneti böyle geçmişti anneciğim, hey gidi günler…” derken, yirmi yıllık albüm tozu yutmana gerek kalmayacak. Hey gidi, teknoloji ne de çabuk gelişti, büyüdü değil mi? En son bıraktığımızda bacak kadar boyu vardı. 

İyi mi bari?
Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemine sahip, çift çekirdekli 1,5 GHz işlemcisi ise arayüzde ve çoğu uygulamada iyi bir performans sunuyor. Fakat çok güç gerektiren 3D oyunların akıcı çalışmadığını belirtelim. Bu fiyattaki bir tablet için performansı iyi. 2 MP çözünürlükteki ön kamerası sayesinde, uzaktaki sevdiklerinle görüntülü sohbet edebilirsin.

Teknik 7 inç, 1024×600 ● Çift çekirdekli 1,5 GHz işlemci ● 1 GB bellek ● 8 GB depolama ● 3500 mAh pil ● 2 MP (ön) kamera ● 184x131x11,9 mm, 350 g Fiyat 249 TL

STUFF’IN GÖRÜŞÜ
Akıllı televizyonlara kablosuz dosya aktarımı yapabilmesi ile ailenin yeni albümü olabilir

★★★★✩