LG G3'ün en net fotoğrafları yayınlandı

Yaklaşan lansman tarihi öncesinde, üç farklı renkteki LG G3’ün fotoğrafları internette paylaşıldı.

LG’nin ilk başta 27 mayısta Londra’da, San Fransisko’da ve New York’ta; 28 mayısta ise İstanbul’da tanıtacağı yeni amiral gemisi G3′ün lansmanı yaklaştıkça, yeni bilgileri ve görselleri gelmeye devam ediyor. G3’ün en son yayınlanan 35 saniyelik tanıtım videosunun ardından, Phone Arena sitesi, cihazın, siyah, beyaz ve altın sarısı olmak üzere üç farklı renkteki basın görselini yayımladı.

Görseller, daha önce sızdırılanlara nazaran daha net. Arka kapağında polikarbonat yerine fırçalanmış alüminyum kullanılmış. Cihazın arka tarafında, yuvarlak biçimde güç düğmesi (firma tabiriyle Sihirli Düğme), kamera ve daha hassas renk üretimi için çift tonlu LED flaş yer alıyor. Kameranın sol yanında ise gece çekimlerinde, odak iyileştirmesinde ve nesnenin mesafesini hesaplamada kullanılmak üzere kızılötesi otomatik odaklama algılayıcısı bulunduğu tahmin ediliyor.

G2’ye nazaran daha ince olacağı söylenen G3’te bir de gürültü engelleyici mikrofon olabilir. Cihazın tahminî teknik özellikleri arasında, 5,5 inç QHD ekran (2560×1440 yani 2,5K), Snapdragon 801 veya 805 işlemci, Adreno 330 grafik işlemci, 3 GB bellek, microSD kart yuvası, 32 GB depolama, 4K video çekebilen 16 MP arka kamera, 3000 mAh pil ve Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi yer alıyor.