Apple, üzerinde ekran olan iPad kılıfı için çalışıyor

9 Eylül’de yapılması beklenen Apple’ın tanıtım gününün baş rol oyuncusu şüphesiz yeni iPhone (6S veya 7) olacak. Şu an ön planda yeni iPhone olmasına rağmen Apple farklı hazırlıklar içerisinde. Tabi bu hazırlıkları ne zaman görebileceğiz o konuda soru işaretleri ortadan kalkmış değil.

ipad_patent_smart_case_mockup

Apple’ın yaptığı hazırlıklardan ortaya çıkan en sonuncusu iPad için geliştirdiği yeni kılıf. Patent görüntüleri ortaya çıkan kılıf ön yüzünde bulunan ekranı ile dikkat çekiyor.

ipadpatent3

Şu an Apple’ın sattığı iPad kılıflarına (Smart Cover) benzer yapıda olan yeni kılıfın üzerindeki ekranların bildirimleri göstermek için kullanılması bekleniyor. Kılıfın ortasında kullanılacak ekranda hangi teknolojiden yararlanacağı belirtilmemiş. Fakat patent başvurusunda email ve uygulamalar için kullanılacağı belirtilmiş. Üzerindeki ikinci ekran dot-pixel. Bu ekranın alarm, saat ve tarih gibi bilgileri göstermek üzere tasarlanmış olması olası.

ipadpatent1

Apple’ın daha önce ortaya çıkan patent başvurularının çoğunu ürünlerinde hatırlatmamız gerekli. Bu kılıfı raflarda görebilecek miyiz bakalım?

İlgili Yazılar