Lenovo imzalı üç yeni Moto G modeli tanıtıldı

Ülkemizde yeteri kadar tanınmasa da Moto G serisi orta sınıfın telefonlar arasında hatırı sayılır bir model. Özelliklerine göre düşük fiyatla pazara sunulması cihazın en büyük artısı olarak öne çıkıyor. Moto G’nin dördüncü versiyonu da Lenovo imzasıyla pazara sunulacak. Bu sefer üç farklı modelle pazarda olacak.

Moto G modeli 5.5 inç 1080p ekranla pazara sunulacak. Qualcomm’un orta sınıf işlemcisi Snapdragon 617’ye sahip olan model 16 GB’tan 64 GB’a kadar değişen hafızayla pazara sunulacak. RAM olarak 2 GB ve 4 GB alternatifine sahip.

moto-g

Moto G

Moto G’nin bir diğer versiyonu ise Moto G Plus olacak. Moto G ile aynı teknik özelliklere sahip olan modelin fark yarattığı nokta 16 MP’lik kamerası. Lazer otomatik odaklama sistemi ve parmak izi sensörüne sahip olan bu model Android Marshmallow ile hayat buluyor.

moto-g-plus-3

Moto G Plus

Moto G ailesinin üçüncü üyesiyse Moto G Play oldu. 5 inç 720p ekrana sahip olan cihazın kalbinde Snapdragon 410 işlemci bulunuyor. 8 GB veya 16 GB dahili hafıza seçeneği sunan Lenovo, 2 GB RAM sunuyor. 8 MP’lik arka kamera kullanılmış.

moto-g-play

Moto G Play

Moto G ve Moto G Plus’ta 3000 mAh’lık batarya kullanılırken Moto G Play’de 2800 mAh batarya kullanılmış.

moto-g-beyaz

Moto G

Lenovo’nun ürettiği Moto G ve Moto G Plus Brezilya’da satışa sunulurken G Plus modeli şimdilik Hindistan pazarına sunuluyor. Modellerin Haziran ayından itibaren Avrupa pazarında satışa sunulması hedefleniyor. Moto G 245 dolar gibi fiyat etiketine sahipken Moto G Plus 290 dolar civarında fiyat etiketine sahip olacak. Moto G Play için Avrupa fiyatı açıklanmadı.

Moto G’nin yeni versiyonlarıyla birlikte uygun fiyatlı orta sınıf modeller arasındaki rekabet oldukça yoğun olacak. Lenovo’nun üreteceği bu modelleri ülkemizde de görme ihtimalimiz çok yüksek gözüküyor.